Robbie Williams, mesaj pentru români înainte de concert: „Nu veţi fi dezamăgiţi!“ - VIDEO

Cântăreţul britanic spune că este foarte entuziasmat că va concerta, vineri, la Bucureşti, precizând că nu a mai fost până acum în România şi abia aşteaptă să îi distreze pe români, cărora le promite totodată că nu vor fi dezamăgiţi de show-ul său din turneul "Let Me Entertain You".

Robbie Williams a transmis acest mesaj prin intermediul unei înregistrări video realizate chiar la el acasă, cu ajutorul unui selfie stick. De altfel, cântăreţul britanic chiar glumeşte spunând că nu s-a gândit că va folosi vreodată un astfel de băţ.

"Abia aştept să vă distrez săptămâna asta, vineri, în Bucureşti. Sunt atât de entuziasmat, nu am mai fost la voi până acum. Şi ştiu că spectacolul este complet sold-out. Aşa că prietenii mei de la Telekom transmit live întregul concert pe Telekom TV şi telekom.ro. Ca să vezi concertul online, nu uita să te înregistrezi pe site, pentru unul dintre cele 50.000 de locuri disponibile. Let Me Entertain You, Romania! Nu veţi fi dezamăgiţi!"
, spune Robbie Williams în această înregistrare video, care a fost publicată joi, pe contul oficial de Facebook al companiei Telekom România, sponsorul principal al concertului.

Mesajul se încheie într-o notă amuzantă, artistul filmându-se şi de jos în sus, imaginea fiind la un moment dat centrată pe zona intimă a cântăreţului.

Robbie Williams a sosit, joi seară, în România, urmând să susţină un concert, vineri seară, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

El a venit cu un avion privat, care a aterizat la ora 18.10, la terminalul Ţiriac Air din Aeroportul Internaţional "Henri Coandă". Starul era însoţit de membri ai staff-ului său, dar şi de Spencer, câinele lui de culoare albă.

Cântăreţul s-a cazat la Hotelul Radisson din Bucureşti, unde el şi o parte din staff-ul său au ajuns cu trei autoturisme de culoare neagră.

Robbie Williams a dorit să fie discret, fapt pentru care maşina cu care a venit a intrat direct în parcarea hotelului, astfel încât acesta să nu poată fi văzut, relatează Mediafax.

Cântăreţul Robbie Williams va concerta vineri în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, evenimentul fiind o producţie semnată de Marcel Avram, împreună cu D&D East Entertainment şi East European Production.

Lucrările de amenajare a scenei pe care va urca Robbie Williams, care măsoară 57 de metri lungime şi 30 de metri adâncime, au început pe 11 iulie.
Întreaga producţie este pregătită de 300 de membri ai staff-ului şi 150 de maşinişti, iar paza va fi asigurată de 600 de agenţi de securitate.

Potrivit organizatorilor, artistul britanic a cerut să i se asigure în ziua concertului un meniu sănătos, constituit din preparate proaspete, aprovizionarea fiind făcută constant pe parcursul întregii zile. Pentru masa de prânz şi cină s-au solicitat peşte cu carne albă şi somon, miel, legume verzi, orez brun, paste de quinoa şi sushi. Artistul a mai cerut ca în backstage să aibă un espressor, ceainic electric, gumă de mestecat, lapte proaspăt şi băuturi energizante necarbonatate.

Totodată, cabina din backstage va fi mobilată cu canapele şi fotolii confortabile, lămpi decorative şi plante şi flori naturale. Robbie Williams va mai avea la dispoziţie un X-Box 360 şi un televizor cu diagonala de 40’’ (101,6 centimetri), au mai precizat organizatorii concertului.

Accesul la concertul pe care cântăreţul britanic Robbie Williams îl va susţine în Piaţa Constituţiei din Bucureşti este permis de la ora 16.00, potrivit organizatorilor evenimentului, D&D East Entertainment.

Copiii sub 12 ani pot participa la concert numai cu căşti de protecţie/ dopuri pentru urechi şi pe baza unui bilet valid.

Totodată, organizatorii concertului recomandă publicului să meargă cât mai devreme la spectacol pentru a evita aglomerarea din jurul punctelor de acces.
Având în vedere că la acest concert sunt aşteptate peste 60.000 de persoane, organizatorii recomandă totodată utilizarea transportului în comun. În zona de desfăşurare a concertului nu vor fi locuri de parcare. Cei care vor veni totuşi cu autoturisme la concert sunt rugaţi să le parcheze în zone mai îndepărtate de locul evenimentului.

Traficul va fi restricţionat total (pe Bulevardul Unirii şi pe Bulevardul Libertăţii), în perioada 16 iulie, ora 18.00 - 19 iulie, ora 24.00.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod