Robbie Williams le cere fanilor idei pentru numele copilului său

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Aprilie 2012
Cântăreţul britanic le-a cerut fanilor să îl ajute să aleagă un nume pentru copilul său, care se va naşte în a doua jumătate a acestui an.
Cântăreţul britanic le-a cerut fanilor să îl ajute să aleagă un nume pentru copilul său, care se va naşte în a doua jumătate a acestui an.

Artistul britanic a anunţat, printr-un mesaj postat pe blogul său, că soţia sa, Ayda Field, este însărcinată cu primul copil al cuplului, relatează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

Potrivit presei britanice, bebeluşul va fi o fetiţă, iar Robbie şi Ayda intenţionează să îi dea numele Roberta. Cântăreţul a negat, însă, aceste zvonuri şi le-a cerut fanilor să îi trimită sugestii cu nume de bebeluşi.

"Salut, prieteni.
Sunt copleşit de numărul mare al urărilor de bine primite de la voi. Fiţi binecuvântaţi! Trebuie să vă informez că noi nu ştim încă dacă va fi băieţel sau fetiţă. Nu am ales încă un nume. Poate că voi puteţi să ne trimiteţi câteva idei cu nume de fetiţe sau băieţi"
, a scris cântăreţul pe blogul său.

Robbie Williams şi Ayda Field s-au cunoscut la puţin timp după ce cântăreţul britanic s-a externat dintr-o clinică de tratare a dependenţei de droguri, în anul 2007.
Aceea a fost a doua internare a starului, prima având loc în 1995, la puţin timp după ce Robbie Williams a părăsit grupul Take That.

Robbie Williams a cerut-o în căsătorie pe Ayda Field în noiembrie 2009, în timpul unei emisiuni radiofonice din Australia. Înainte de nuntă, potrivit presei britanice, cântăreţul ar fi convins-o pe viitoarea lui soţie să semneze un contract prenupţial, pentru a-şi proteja averea de aproximativ 100 de milioane de dolari, în eventualitatea unui divorţ, notează Mediafax.

Robbie şi Ayda s-au căsătorit în august 2010 în cadrul unei ceremonii spectaculoase, ce a fost organizată la vila pe care artistul britanic o deţine la Los Angeles.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod