Rihanna şi Chris Brown, periculos de apropiaţi

Cei doi au sunt tot mai apropiaţi şi sunt pe punctul de a forma din nou un cuplu, iar prietenii lor încearcă cu disperare să-i ţină despărţiţi.

Cei doi vor să se împace, dar prietenii lor încearcă cu disperare să-i împiedice.

Chris Brown şi Rihanna par să agreeze tot mai mult ideea unei împăcări, susţine surse apropiate celor doi artişti, citate de site-ul tmz.com. Tabloidul online american anunţă că prietenii Rihannei, dar şi cei ai fostului ei iubit consideră că împăcarea lor nu este de bun augur, ţinând cont experienţa din prima lor relaţie, din care amândoi au avut de pierdut, astfel că încearcă să le explice de ce ar fi mai bine să stea la distanţă unul de altul.

Sursele amintite de TMZ susţin că Rihanna încă îl mai iubeşte pe Chris, în ciuda acelei nopţi de coşmar de acum trei ani, când el a bătut-o în asemenea hal încât i-a umflat ochii.

Pe de altă parte, nici Chris nu poate sta departe de Rihanna, iar actuala sa prietenă e doar de ochii lumii.

Prietenii celor doi sunt îngroziţi că ei sunt din nou atraşi unul de altul şi fac tot ce se poate pentru a preveni împăcarea lor, fiindcă sunt convinşi că acest pas le va aduce doar necazuri atât Rihannei, cât şi lui Chris. Potrivit TMZ, apropiaţii celor doi artişti consideră că refacerea cuplului le va afecta atât vieţile private, cât şi carierele.

Dar, judecând după  duetul pe care cei doi l-au făcut recent, când au lansat pe internet două piese, se pare că prietenii lor se agită degeaba: dragostea nu poate fi învinsă.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • CAKE pe 23 Feb 2012, 14:31
    cake cake cake cake cake cake

    LOL poza aia este trucata...este facuta la premile Grammy si in locul lui Chris este Katy Perry...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod