Rihanna, sexy de ziua ei

Cântăreața a împlinit 25 de ani miercuri și și-a sărbătorit ziua de naștere în Hawaii, împreună cu iubitul ei, Chris Brown.

Cântăreața a împlinit 25 de ani miercuri și și-a sărbătorit ziua de naștere în Hawaii, împreună cu iubitul ei, Chris Brown.

Rihanna a fost fotografiată de paparazzi pe plajă, în timp ce se plimba cu iubitul ei. Cei doi s-au împăcat la sfârșitul anului trecut. Ei s-au despărțit în 2009, după ce rapperul a bătut-o pe artistă.

Ea a confirmat în ianuarie că s-a împăcat cu fostul ei iubit, rapperul Chris Brown - aflat în regim de libertate condiţionată după ce a bătut-o pe artista născută în Barbados, în februarie 2009 -, şi a declarat că "situaţia este diferită, acum".


Cu câteva zile înainte de aniversarea sa, Rihanna și-a făcut debutul în modă în calitate de stilist. Ea a prezentat sâmbătă seară o colecţie proprie care reflectă stilul ei vestimentar, streetwear-sexy, realizată în colaborare cu brandul River Island.

Ţinutele din această colecţie sunt fidele stilului vedetei din Barbados: buricul este la vedere, bluzele se rezumă de cele mai multe ori la un sutien, rochiile lungi sunt despicate pentru a lăsa să apară un picior gol, iar pantofii au întotdeauna tocuri înalte. Totul a fost confecţionat din materiale fluide, de multe ori transparente, negre, galbene şi cu motive florale, relatează Mediafax.

Rihanna a salutat publicul la finalul show-ului, îmbrăcată într-o rochie neagră şi purtând un colier strălucitor şi numeroase brăţări.


Foto: Hepta

21 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod