Rihanna s-a împăcat cu foștii ei contabili

Cântăreaţa Rihanna a fost de acord să semneze un acord pentru a pune capăt procesului cu foştii ei contabili pe care i-a dat în judecată după ce a ajuns la concluzia că aceştia erau vinovaţi de pierderile financiare pe care le-a înregistrat în 2009.
Anunţul oficial a fost făcut, joi, de avocaţii celor două tabere, în faţa judecătorului federal însărcinat cu acest caz.

Termenii acestui acord nu au fost dezvăluiţi în cadrul audierii care a avut loc în faţa judecătorului federal Kevin Castel la New York. Avocaţii Rihannei şi cei ai acuzaţilor, firma de contabilitate Berdon şi foştii angajaţi ai cântăreţei Michael Mitnick şi Peter Gounis, nu au dorit să comenteze această decizie.

În acel proces, iniţiat de Rihanna în 2012, se afirma că firma Berdon a solicitat comisioane "exorbitante" pentru concertele susţinute de artistă în 2009, provocându-i pierderi financiare consistente.
Rihanna a acuzat, totodată, firma Berdon că nu a calculat corect taxele pe care artista le datora în Statele Unite şi în străinătate şi că nu a ştiut să monitorizeze eficient redevenţele pe care cântăreaţa ar fi trebuit să le încaseze de pe urma pieselor sale, relatează agenția Mediafax.

Potrivit documentelor depuse în justiţie, cântăreața născută în Barbados, al cărei nume real este Robyn Fenty, avea doar 16 ani atunci când a angajat cabinetul financiar Berdonşi nu se pricepea deloc la chestiunile de ordin financiar.
Întrucât finanţele ei au fost administrate neadecvat, Rihanna susţine că a avut pierderi financiare masive în timpul turneului ei mondial din 2010 intitulat "Last Girl on Earth", deşi firma Berdon a încasat comisioane de câteva milioane de dolari.

Artista ceruse iniţial despăgubiri de 35 milioane de dolari, dar, potrivit The New York Post, firma de contabilitate Berdon LLP i-a transmis cântăreţei o ofertă de 10 milioane de dolari pentru a pune capăt acestui proces

În prezent, averea cântăreţei Rihanna, în vârstă de 26 de ani, este estimată la 43 de milioane de dolari.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod