Rihanna, interviu cu Oprah despre bătaia primită de la Chris Brown

Cântăreața i-a acordat un interviu celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, în care a vorbit despre agresiunea care a pus capăt relaţiei ei cu Chris Brown, spunând că s-a simţit umilită şi ruşinată după ce iubitul ei a bătut-o în ziua care a precedat gala premiilor Grammy din 2009.

Cântăreața i-a acordat un interviu celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, în care a vorbit despre agresiunea care a pus capăt relaţiei ei cu Chris Brown, spunând că s-a simţit umilită şi ruşinată după ce iubitul ei a bătut-o în ziua care a precedat gala premiilor Grammy din 2009.

Atât Rihanna, cât şi Chris Brown şi-au anulat participarea la eveniment după acel incident, iar Chris Brown a fost ulterior pus oficial sub acuzare de autorităţile americane, pentru agresiune fizică, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Rapperul şi-a cerut scuze publice pentru fapta sa, în urma căreia Rihanna a fost fotografiată cu un ochi învineţit şi cu buza spartă.

Chris Brown a fost plasat în regim de libertate condiţionată pentru o perioadă de cinci ani şi a fost condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii. Rapperului i s-a ordonat totodată să păstreze distanţa faţă de fosta lui iubită, însă acest ordin de restricţie a fost anulat în 2011, fapt care le-a permis celor doi foşti iubiţi să intre în studiouri şi să înregistreze împreună două piese noi.

Într-un interviu acordat realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey, ce va fi difuzat în Statele Unite în emisiunea acesteia "Next Chapter" pe 19 august, Rihanna a mărturisit că acel incident a făcut-o să intre într-o "zonă foarte întunecată" din viaţa ei.

"M-am simţit ruşinată.
M-am simţit umilită. Mi-am pierdut cel mai bun prieten. M-am simţit ofensată şi jignită. Eram într-o zonă foarte întunecată din viaţa mea în acel moment"
, a spus Rihanna.


La începutul lunii februarie, un tribunal american a respins cererea lui Brown prin care acesta solicita anularea regimului de libertate condiţionată, notează Mediafax.
Chris Brown a absolvit un curs pentru controlarea acceselor de furie, ca parte a programului său de reabilitare publică, şi a fost lăudat de mai mulţi judecători, în timpul procesului de evaluare, însă judecătorul George Lomeli de la Curtea Superioară a insistat să se respecte decizia iniţială, potrivit căreia rapperul trebuie să se prezinte periodic pentru evaluare în faţa unui ofiţer de poliţie din statul său natal, Virginia, pentru încă doi ani.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 August 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nemesis pe 17 Aug 2012, 15:49
    Neprovocat? Fara motive?

    Nimic nu poate justifica pe deplin violenta. Insa: Am vazut ca stie sa se planga duduia,dar oare chiar era curata ca lacrima,a luat papara ca ala era dement,sau a facut si ea ceva astfel incat ala sa plezneasca si sa nu mai reziste in a ii arde una?

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod