Ricky Martin a recunoscut oficial ca este homosexual

30 Martie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Ricky Martin a recunoscut oficial ca este homosexual

Celebrul cantaret latino Ricky Martin a declarat ca este homosexual, intr-un articol publicat pe site-ul sau oficial, in care afirma ca recunoasterea acestui lucru este rezultatul "unui proces foarte intens" de gandire, informeaza Mediafax.

"Sunt mandru sa spun ca sunt un homosexual norocos", a scris cantaretul pop in varsta de 38 de ani pe site-ul sau, rickymartin.com.
Cantaretul a explicat ca a luat decizia de a-si scrie memoriile in urma cu cateva luni, un proiect pe care l-a vazut ca fiind eliberator.
Decizia de a-si face publica orientarea sexuala este, potrivit acestuia, un moment foarte important din viata sa, acest secret devenind "o povara" cu trecerea timpului.


Artistul, care este tata de gemeni, nascuti de o mama purtatoare in 2008, a precizat ca si fiii sai l-au ajutat sa ia aceasta decizie.

"Sa continuu sa traiesc asa cum am facut-o pana azi ar intina stralucirea care marcheaza nasterea acestor copii. Destul. Trebuie ca acest lucru sa se schimbe. Astazi este ziua mea, ora mea, momentul meu", a scris cantaretul.

"Anii de tacere si meditare m-au facut mai puternic si mi-au amintit ca toleranta trebuie sa vina din interior", a adaugat Ricky Martin in scrisoarea sa.

Cantaretul precizeaza ca a pastrat tacerea in legatura cu acest subiect din cauza faptului ca prietenii lui i-au spus ca o astfel de marturisire i-ar putea ruina cariera.

Pe contul sau de Twitter, reactiile admiratorilor, postate luni, variau de la deceptie la indiferenta fata de orientarea lui sexuala (unii asigurandu-l ca-l iubesc in continuare "indiferent" de acest lucru si spunand ca sunt "mandri de el") sau sustinere. Unii si-au exprimat neincrederea vizavi de veridicitatea acestei informatii, altii se intrebau pur si simplu "De ce?".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod