Reese Witherspoon a fost arestată

Actriţa americană şi soţul ei au ajuns pentru câteva ore în spatele gratiilor, în urma unui incident în trafic.

Potrivit CNN, poliţiştii din statul american Georgia au oprit vineri noapte maşina în care se aflau vedeta şi partenerul ei, Jim Toth. Acesta din urmă se afla la volan, era în stare de ebrietate și a făcut mai multe depăşiri nepermise, ba chiar a trecut pe lumina roşie a unui semafor.

Arestarea a avut loc vineri noapte, în Atlanta. Polițiștii spun că au oprit mașina, un Ford Fusion argintiu, după ce au observat că șoferul a făcut mai multe manevre nepermise. Agenții mai spus că Reese a început scandalul, spunându-i agentului care l-a arestat pe soțul ei: "Știi cine sunt eu?". Polițistul i-a răspuns: "Nu, nu am nevoie să știu numele tău". Whiterspoon a adăugat: "O să afli cine sunt... O să ajungi la știri în toată țara."

Potrivit TMZ, Reese Witherspoon a devenit frustrată în timpul arestării lui Jim. La un moment dat, ea a ieșit din mașină, iar ofițerul i-a ordonat să rămână înăuntru. După ce ea a ieșit din nou, polițistul a arestat-o pentru comportament necorespunzător.

Cei doi au fost eliberaţi pe cauţiune.



Actrița a făcut ulterior o declarație de presă. "Nu pot să comentez tot ceea ce s-a întâmplat, dar vreau să spun că, fără îndoială, am băut cam mult și regret ceea ce am spus. A fost o situație înfricoșîtoare și am fost nervoasă pentru soțul meu, dar asta nu e o scuză. Am fost lipsită de respect față de ofițerul care își făcea meseria. Am un mare respect pentru Poliție și îmi pare foarte rău pentru comportamentul meu", a mărturisit vedeta, citată de site-ul tmz.com.


Foto: AFP/Mediafax, TMZ


Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod