Record de vânzări la concertul lui Robbie Williams

Biletele pentru concertul pe care artistul britanic îl va susţine în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 17 iulie, s-au vândut în număr mare, stabilind un nou record în România, în primele 11 minute fiind achiziţionate tichetele promoţionale, au anunțat organizatorii evenimentului.

Concertul pe care Robbie Williams îl va susţine la Bucureşti a fost anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, de organizatorii evenimentului, Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.

Biletele au fost puse în vânzare marţi, la ora 16.00, fiind disponibile prin reţeaua Eventim (în magazinele Germanos) şi online, pe eventim.ro.

Potrivit organizatorilor, în primele 11 minute de la punerea în vânzare a biletelor s-a epuizat pachetul de bilete cu preţ redus disponibile pentru comandă online, iar în primele 90 de minute s-au vândut 21.500 de tichete.

Preţul biletelor diferă în funcţie de categorie, după cum a declarat Valentin Vasiloiu, reprezentant Eventim, la conferinţa de presă de marţi.

În cazul tichetelor pentru normal circle există o perioadă promoţională de două săptămâni, în care acestea au preţul de 140 de lei (plus taxe, exclusiv în magazinele Germanos), urmând ca preţul acestora, fie după epuizare, fie după cele două săptămâni, să fie de 175 de lei (plus taxe). De asemenea, sunt puse în vânzare bilete la golden circle - 430 de lei (plus taxe), diamond circle - 530 de lei (plus taxe) şi tribune VIP - 630 de lei (plus taxe).

Valentin Vasiloiu a precizat la conferinţa de presă de marţi că publicul a manifestat deja un interes foarte mare pentru acest eveniment şi că se aşteaptă la încasări foarte bune.

Prezent la eveniment, Marcel Avram a spus că au încercat să facă în aşa fel încât biletele să aibă preţuri accesibile pentru toată lumea.

De asemenea, acesta a menţionat că show-ul lui Robbie Williams este o producţie foarte scumpă şi a fost posibilă în România şi cu ajutorul sponsorilor.

"Unul dintre cei mai mari artişti ai vremurilor noastre vine la noi în ţară şi sperăm să avem vreme bună, de aceea am ales luna iulie.
Să fim pozitivi şi să ne bucurăm de show"
, a spus Marcel Avram, la conferinţa de presă.

Organizatorii promit că show-ul de la Bucureşti al lui Robbie Williams va fi unul exploziv de artă şi muzică, în stilul caracteristic al starului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod