Record de transmisiuni TVR de la Jocurile Olimpice de la Beijing

Facebook Twitter Comenteaza
Record de transmisiuni TVR de la Jocurile Olimpice de la Beijing

TVR va transmite, pe posturile TVR 1 si TVR 2, un numar record de ore (peste 320), la care se vor adauga transmisiuni in reluare in cazul rezultatelor deosebite ale sportivilor romani, ajungand astfel la o medie de peste 16 ore de "olimpiada" zilnic. TVR 1 si TVR 2 vor acoperi astfel 20 de discipline, transmise in direct, dintre cele 38 derulate la Jocurile Olimpice 2008, celelalte sporturi putand fi urmarite in rezumate zilnice.

Orele de transmisiuni in direct vor fi acoperite de unsprezece comentatori si reporteri trimisi la Beijing - Marian Olaianos, Mihnea Ionescu, Alina Alexoi, Dana Alexe, Dragos Bocanaciu, Cristian Mindru, Sorin Hobana, Narcis Selaru, Monica Bucur, Alexandru Roman si Andi Vilara.

Printr-un parteneriat incheiat intre TVR si SRR, alti sase comentatori din partea Radioului Public le vor sta alaturi: Catalin Cirnu, Bogdan Predescu, Razvan Tomescu, Adrian Soare, Adrian Fetecau si Octavian Vintila.

Emisiunea "Ziua olimpica", suport al transmisiunilor de la Beijing, va fi prezentata alternativ de Tudor Furdui, Roxana Popescu si Vlad Arhire.

Emil Hossu-Longin, Dragos Stan, Mihaela Selaru, Dragos Cojocaru, Marius Mitran, Bogdan Tomulica vor fi, pe de alta parte, comentatorii TVR de la Bucuresti.
De asemenea, pe langa "Ziua olimpica", difuzata incepand cu 9 iulie, zilnic de la ora 23:00, TVR a inclus in grila sa alte doua emisiuni care sa sustina transmisiunile sportive din perioada 8-24 august.
Este vorba despre "Agenda olimpica" si "Eroii Olimpiadei".

Pe langa acestea, TVR 1 difuzeaza, totodata, pana la inceperea Jocurilor Olimpice 2008, emisiunea saptamanala "Cum se face un campion" - (difuzata in fiecare sambata si duminica), prezentata de fosta gimnasta Andreea Raducan. Tot la TVR 1, telespectatorii pot urmari "Beijing, gazda Jocurilor Olimpice, 2008", un documentar in sase episoade despre schimbarile pe care a trebuit sa le suporte capitala chineza pentru a putea gazdui in mod prielnic Jocurile Olimpice si alte mini programe precum "Drumul spre Beijing" si "Succes Romania!".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod