Răzvan Fodor va prezenta “MasterChef”

Pasionat de gătit, Răzvan va prezenta emisiunea în care bucătarii amatori încearcă să-i cucerească pe cei mai exigenți chefi.

Pasionat de gătit, Răzvan va prezenta emisiunea în care bucătarii amatori încearcă să-i cucerească pe cei mai exigenți chefi.

Pasionat de bucătărie, Răzvan Fodor va media întâlnirea dintre bucătarii amatori care visează să ajungă în acest concurs şi juriul format din chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu.

"Concurenţii vor avea o misiune grea, însă priceperea şi plăcerea de a găti este cea care îi va ajuta să meargă mai departe. Eu am început să gătesc cam pe la 16-17 ani şi sunt pasionat de asta, însă recunosc că îmi ia foarte mult timp să prepar ceva, gătesc într-un ritm lent.

Aşa că eu unul vă spun sigur că aş avea probleme în postura de concurent la "MasterChef", mai ales la probele cotra cronometru", a declarat Răzvan pentru Pro TV Magazin.

Prezentatorul "MasterChef" s-a întâlnit deja cu cei trei juraţi de la Pro TV. "Pe 21 ianuarie am trecut pe la preselecţii şi trebuie să vă spun că am fost uimit să văd atâţia oameni şi impresionat de grija cu care fiecare îşi pregătea momentul. M-au impresionat oamenii care veneau din domenii precum medicina, sistemul financiar, management şi care spuneau că în cazul în care ar câştiga această competiţie şi-ar dori să facă o turnură în carieră şi să îşi transforme pasiunea în meserie", a mai spus vedeta Pro Tv.

Cel mai tare cooking show din lume va debuta şi în România în luna martie, la Pro TV.

Bucătarii amatori care vor ajunge în competiţie se vor întrece în talent şi pricepere, însă vor lupta şi pentru premiul cel mare. Concurentul care va demonstra că deţine toate ingredientele pentru reţeta succesului va deveni primul MasterChef al României şi va fi premiat cu 50.000 de euro, informează Pro TV Magazin.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod