Răzvan Ciobanu, despre Eurovision: "Nu putem compara Dacia 1310 cu Ferrari"

Victoria Austriei la Copenhaga a dat naştere multor discuţii. Un curent de opinie apărut după finala Eurovision susține că ar fi fost mai bine ca România să o trimită în finală pe Naomi.
Răzvan Ciobanu nu crede însă că poate exista o comparaţie dintre Naomi şi personajul creat de austriacul Tom Neuwirth, pentru simplul motiv că Naomi nu are nici bani, nici talent pentru a câştiga un concursul.

"Acum vă rog nu mai comparaţi personajul inventat cu cap, bani şi marketing... câştigător al Eurovisionului, cu Naomi. Nenea poreclit <<femeia cu barbă>> şi-a creat (sau i s-a creat) un personaj care să aducă un plus de notorietate. Doar nu îşi imaginează cineva că nu-şi rade barba pt.
că are pielea sensibilă. Este un vector bun de imagine şi de promovare"
, a scris designerul pe pagina sa Facebook.

"Acest personaj (creat special aşa, după cum am spus) plus o voce foarte bună l-au adus aici. Şi mă repet: este vorba de un produs în care s-a investit şi se investeşte să arate aşa. Are o dantură perfectă, make up perfect, haine pe măsură... şi VOCE, so... încetaţi cu comparaţiile, căci nu putem compara Dacia 1310 cu Ferrari", a adăugat Răzvan Ciobanu.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod