Răzvan Ciobanu, despre Eurovision: "Nu putem compara Dacia 1310 cu Ferrari"

de Daniel Dumitrescu, 12 Mai 2014

Victoria Austriei la Copenhaga a dat naştere multor discuţii. Un curent de opinie apărut după finala Eurovision susține că ar fi fost mai bine ca România să o trimită în finală pe Naomi.
Răzvan Ciobanu nu crede însă că poate exista o comparaţie dintre Naomi şi personajul creat de austriacul Tom Neuwirth, pentru simplul motiv că Naomi nu are nici bani, nici talent pentru a câştiga un concursul.

"Acum vă rog nu mai comparaţi personajul inventat cu cap, bani şi marketing... câştigător al Eurovisionului, cu Naomi. Nenea poreclit <<femeia cu barbă>> şi-a creat (sau i s-a creat) un personaj care să aducă un plus de notorietate. Doar nu îşi imaginează cineva că nu-şi rade barba pt.
că are pielea sensibilă. Este un vector bun de imagine şi de promovare"
, a scris designerul pe pagina sa Facebook.

"Acest personaj (creat special aşa, după cum am spus) plus o voce foarte bună l-au adus aici. Şi mă repet: este vorba de un produs în care s-a investit şi se investeşte să arate aşa. Are o dantură perfectă, make up perfect, haine pe măsură... şi VOCE, so... încetaţi cu comparaţiile, căci nu putem compara Dacia 1310 cu Ferrari", a adăugat Răzvan Ciobanu.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod