Ramona Bădescu, în locul Mihaelei Rădulescu

Din această toamnă, duminică de duminică, Ramona Bădescu va face naveta între Roma şi Bucureşti.
Ramona, care în ultimii ani a locuit în Italia, a fost aleasă de producătorii de la TVR să prezente emisiunea „Duminica în familie” la TVR 1, în locul Mihaelei Rădulescu.  
 
Încă patru vedete - Monica Davidescu, Tania Budi, Kitty Cepraga şi Liana Stanciu - se mai aflau "în cărți" pentru acest post, însă conducerea TVR a decis, după probele susţinute de Ramona, că ea este cea mai potrivită pentru a prezenta emisiunea care va intra în grila de toamnă a postului public de televiziune, informează Click!.

Ramona Bădescu a mai prezentat o emisiune în urmă cu trei ani, "100% adevărat!". 

Emisiunea „Duminica în familie", pe care Ramona o va prezenta la TVR 1, va avea acelaşi format care a consacrat-o: va fi un show duminical în care invitaţii emisiunii vor fi oameni cunoscuţi publicului, care vin să vorbească despre experienţele lor de viaţă, dar şi despre cariera lor. 

"Duminica în familie" a debutat în 1998 la Antena 1, cu Mihaela Rădulescu.
Deşi, iniţial, ea a acceptat să revină cu emisiunea care i-a adus consacrarea, în cele din urmă, negocierile nu s-au finalizat. Ziarul citat scrie că un rol în această schimbare de ultim moment l-ar fi jucat și primarul Constanței, Radu Mazăre, care a atacat-o dur pe Mihaela Rădulescu.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Septembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod