Radu Beligan, Dan Amariei şi Andreea Raicu încurajează adopţiile de câini

Actorul Radu Beligan, vedeta TV Andreea Raicu şi Dan Amariei, solistul trupei Omul cu Şobolani, participă la o campanie de încurajare a adopţiilor de câini din adăposturi, "Câinii de rasă au pedigree, cei de pe stradă au CV", care a fost lansată luni, potrivit unui comunicat citat de agenția Mediafax.
În cadrul campaniei, acestora li se alătură Alexandra Laura Badea, actriţă şi voce la televiziunea Disney Channel, şi Alin Marghidanu, Group Creative Director SeniorHyper.

Cei cinci au acceptat să îşi asocieze vocea cu personaje ale spoturilor TV din campania "Câinii de rasă au pedigree, cei de pe stradă au CV", disponibile pe www.adoptacatei.ro.

În centrul întregului demers este site-ul campaniei, www.adoptacatei.ro, un punct de plecare pentru cei care caută cel mai apropiat loc de unde pot adopta un căţel, chiar în oraşul lor. Site-ul îşi propune să fie un instrument practic, cu adrese şi contacte de adăposturi din întreaga ţară, care va fi împrospătat şi crescut cu ajutorul tuturor celor care doresc să contribuie.
 
 
 


Foto: Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod