PSY a lansat un nou hit

La o singură zi după lansarea noii sale melodii, "Gentleman", artistul sud-coreean PSY a reuşit să strângă peste 52.000.000 de vizualizări pe canalul său oficial de Youtube pentru această piesă.

Creatorul celebrei melodii "Gangam style" anunţase în urmă cu o lună că urmează să lanseze un nou single însoţit şi de un videoclip pe măsură, notează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Noua melodie "Gentleman" semnată de PSY este descrisă drept o piesă cu ritm şi influenţe împrumutate din mai celebra "Gangnam style". Potrivit sursei citate, felul în care a fost construită "Gentleman" aduce aminte mai degrabă de stilurile muzicale care pot fi găsite în cluburile din Seul.

Versurile de la începutul melodiei sunt cântate în limba natală a lui PSY, iar refrenul acesteia este interpretat în engleză.

Lansarea oficială a melodiei a avut loc la Seul, într-un concert care a fost transmis în direct pe Youtube.

Deşi lansarea piesei a avut loc de curând, "Gentleman" a reuşit să atingă locul întâi în câteva topuri locale din Coreea de Sud, criticii muzicali fiind de părere că melodia va ajunge destul de sus şi în topurile internaţionale, notează Mediafax.


Momentan, PSY lucrează la albumul său de debut, după "Gangnam style" şi "Gentleman" acesta dorind lansarea unui material discografic complet.



Luna trecută o fotografie postată pe contul oficial al artistului sud-coreean a făcut înconjurul lumii, punându-i pe gânduri pe fanii acestuia: PSY pare epuizat, având capul în ambele mâini. Sub această imagine, artistul a notat "Durerea din timpul creaţiei".

Melodia "Gangnam Style" a rapperului în vârstă de 35 de ani, al cărui nume real este Park Jae-Sang, a devenit un hit de talie mondială. Lansat pe 15 iulie 2012, videoclipul adunase până vineri dimineaţă, la ora 06.20 GMT, 1.393.833.635 de vizualizări pe site-ul YouTube.

Videoclipul, cu un stil voit provocator şi aducând în scenă mişcări inspirate din călărie, parodiază viaţa bogătaşilor dintr-un cartier exclusivist din Seul şi se doreşte o antiteză pentru K-pop, curentul pop sud-coreean, caracterizat prin "boys band" şi versuri exagerat de sentimentale.   


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod