PROMS - Jazz & Classic, turneu european

Facebook Twitter Comenteaza
PROMS - Jazz & Classic, turneu european

PROMS – Jazz & Classic continua turneul european de succes, in luna septembrie, cu alte trei tari - Ungaria, Austria, Italia si opt orase din Romania: Oradea, Cluj-Napoca, Arad, Deva, Timisoara, Alba Iulia, Sibiu, Pitesti. Prima parte a turneului, inceputa in mai cu un concert la Bucuresti, a continuat in iunie-iulie in Bulgaria, Grecia si Franta, prezentand publicului de aici concerte "pentru inima, minte si suflet prezentate intr-un stil urban, rafinat", asa cum afirma Luigi Gageos, presedinte jmEvents.ro.

Concertele PROMS au fost sustinute pe scena celui mai vestit festival international de muzica din Bulgaria - Varna Summer International Music Festival, eveniment cu traditie la nivel european, ajuns la cea de-a 80-a editie, la Ruse in cadrul impunator al Teatrului National, dar si in atmosfera calda si plina de sensibilitate a Galeriei Nationale de Arta.


In Grecia, PROMS a fost prezentat pe malul marii, intr-o frumoasa piata a metropolei moderne si cosmopolite care este astazi Salonicul. Apusul soarelui, marea involburata, statuia impunatoare a lui Alexandru cel Mare au creat cadrul ideal, de o expresivitate aparte, pentru doua dintre cele mai frumoase concerte PROMS.  

PROMS – Jazz & Classic porneste de la un concept muzical inedit: un melanj intre artisti de jazz si clasic care interpreteaza impreuna, intr-o maniera spectaculoasa, un repertoriu variat, bazat pe aranjamente muzicale cu teme cunoscute de jazz, pop, opera, muzica de film.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod