Programul "Pot ajuta?" sponsorizeaza tinerii talentati

Facebook Twitter Comenteaza
Programul

Se lanseaza programul "Pot ajuta?", prin care tinerii talentati sunt ajutati financiar pentru a excela in domeniul pe care l-au ales: sportiv sau artistic.

Tineri din toata tara cu performante deosebite in cele doua domenii si cu varsta cuprinsa intre 8 si 18 ani pot aplica in cadrul programului in perioada 6 iunie – 4 iulie. Ei au posibilitatea de a obtine sprijin financiar pentru deplasari sau acoperirea unor cheltuieli materiale.

Anul acesta, vor fi oferiti 40.000 euro pentru tinerii sportivi si 20.000 euro pentru tinerii artisti.
In urma jurizarii din editiile din 2006 si 2007, au fost sprijiniti financiar 240 de tineri care au obtinut performanta in sport, printr-o suma totala de 80.000 euro.

Aplicatiile vor fi selectate de doua jurii de specialitate, pentru sport si respectiv arta. Juriul din domeniul sportiv este compus din atleta Violeta Beclea Szekely (presedintele juriului), prezentatorul TV Cosmin Cernat, gimnasta Simona Amanar Tabara, antrenoarea la natatie Doina Sava si Tiberiu Troia, multiplu campion la motociclism.

Juriul din domeniul artistic este format din pianistul Daniel Goiti - presedintele juriului, lector doctor in muzica Erich Turk, artistul plastic Adriana Elian, romancierul Corin Braga, decan al Facultatii de Litere din Cluj si tenorul Nicolae Daian.

Pentru a obtine o sponsorizare in cadrul programului "Pot ajuta?", tinerii pot aplica atat individual, cat si impreuna cu echipa din care fac parte.
Detaliile programului se gasesc pe site-ul www.molromania.ro sau www.performanta-cultura.eu incepand cu 6 iunie.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod