Program de ecranizari ale romanelor lui Stephen King, pe SCI FI Channel

Facebook Twitter Comenteaza
Program de ecranizari ale romanelor lui Stephen King, pe SCI FI Channel

In saptamana 17-21 noiembrie, SCI FI Channel va difuza in fiecare seara, incepand cu ora 00:00, o ecranizare a unuia dintre legendarele romane horror ale scriitorului Stephen King.

Saptamana incepe in forta cu filmul "Carrie", personajul principal fiind interpretat de Angela Bettis. Carrie este o tanara cam timida, care, din acest motiv, nu reuseste sa isi faca prieteni cu usurinta, insa are puteri neobisnuite si nu este deloc recomandat sa te certi cu ea.

Marti seara urmeaza Drew Barrymore, in rolul lui Charlie din filmul "Declansatorul".
Charlie este o fetita care stie sa faca un lucru deloc demn de invidiat: poate sa starneasca un incediu doar gandindu-se la acest lucru si pentru acest lucru este acum urmarita de o organizatie secreta, decisa sa ii foloseasca abilitatile in scopuri malefice.

"Jumatatea Intunecata", povestea lui King de miercuri seara, se invarte in jurul unui scriitor de succes, Thad Beaumont (Timothy Hutton), a carui popularitate se datoreaza in mare parte succesului financiar al unei serii de romane thriller violente, dure, scrise sub pseudonimul "George Stark".
Acest film marcheaza prima colaborare intre George A. Romero si Stephen King.

Mini-seria TV "Misterele din Haven Falls", inspirata dupa romanul lui King "The Tommyknockers", spune povestea unui scriitor aspirant si poet alcoolic care experimenteaza o intalnire mai mult decat ciudata cu o nava spatiala de mult ingropata.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod