Program Baneasa Drive In Cinema 19-25 octombrie

14 Octombrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Program Baneasa Drive In Cinema 19-25 octombrie

Saptamana viitoare la Baneasa Drive In Cinema ruleaza patru filme: "Surrogates", "Pandorum", "Gamer" si "The Ugly Truth".

SF-ul "Surrogates" va fi luni, miercuri si sambata de la ora 19.15, iar joi si duminica de la ora 21.45. "Pandorum" va rula miercuri, joi si duminica de la ora 19.15 si sambata de la ora 21.45.

"Gamer" poate fi vizionat vineri de la ora 21.45, iar "The Ugly Truth" miercuri de la ora 21.45 si vineri de la ora 19.15.

Luni, prima zi din saptamana, este ziua masinilor albe la Baneasa Drive in Cinema, cand soferii vor primi cate un popcorn mediu gratis. Asadar, cei care stiu ca masinile se potrivesc descrierii sunt asteptati in fiecare luni la Baneasa Drive in Cinema. Si marti este o zi speciala la Drive In Cinema, Go-Fast oferind primelor 10 masini spalarea gratuita.

Cei care vor dori de la ora 21 : 45 sa vina la Baneasa Drive In Cinema vor primi o cafea din partea casei, iar cafenelele din Baneasa Shopping City precum Gloria Jean’s Coffees, Coffee Republic si Bubbles Cafe au discount-uri speciale pentru cei care vin cu un bilet de la Drive In Cinema.

La cafeneaua Nescafe prezentarea biletului de la Drive In iti va aduce la orice produs cumparat si o inghetata Nestle din partea casei, iar restaurantul Trattoria Buongiorno are o promotie speciala – la orice pizza cumparata vei primi gratuit o bautura Pepsi, Ursus sau apa. Burger King are o promotie speciala pentru cei care merg la Baneasa Drive In Cinema – biletul iti aduce un discount de 10% pentru orice Whopper Simplu, Dublu sau Triplu cumparat, iar restaurantul chinezesc She She va avea un discount special pentru cei care merg la Baneasa Drive In Cinema.

In plus, Diverta are o promotie pentru cei care merg la Baneasa Drive In Cinema, cei care vor aduce biletul de film vor avea discount 10 lei la cumparaturi de peste 100 de lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod