Pro TV primește încă o lovitură: Bucătarii de la "MasterChef" au plecat la Antena 1

Cei trei chefi de la show-ul culinar "Masterchef" vor participa la show-ul culinar "Hell's Kitchen", care va fi difuzat de postul din Băneasa.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu au încetat orice fel de colaborare cu Pro TV, acolo unde au fost juraţi la show-ul culinar de mare succes "Masterchef".

Cei trei s-au mutat la Antena 1, unde vor realiza emisiunea "Hell's Kitchen". Titlul ales pentru ediția românească a show-ului este "Infernul bucătarilor".

50de țări au cumpărat formatul show-ului conceput de Gordon Ramsay
Ei sunt gata să dezvăluie publicului ce se ascunde de fapt în bucătăria unui restaurant şi să-i fiarbă la foc mic pe toţi cei care vor intră în această super competiţie.

"Tot ceea ce aţi văzut până acum a fost floare la ureche.
În această toamnă vom dezlănţui Infernul Bucătarilor şi asta pentru că un Chef adevărat trebuie să fie mai mult decât un bucătar desăvârşit, trebuie să aibă un caracter puternic, să fie un lider înnăscut, asta este ceea ce căutăm noi acum"
, a declarat Chef Sorin Bontea pentru spynews.ro.

"Dacă până acum aveaţi impresia că suntem duri, staţi să vedeţi ce urmează de acum încolo! Bucătăria unui restaurant nu este deloc o joacă, iar de asta va veţi convinge în această toamnă.
Este un câmp de luptă, unde cel mai bun şi cel mai puternic câştigă"
, a spus Chef Cătălin Scărlătescu.

"Hell’s Kitchen înseamnă o evoluţie în cariera mea. Este cel mai tare format de cooking din întreaga lume, este produs de o echipă nemaipomenită, aşa că mă bucur foarte tare să fac parte din acest proiect. În bucătărie este că în armată, iar din toamnă îmi veţi da dreptate urmărind acest show. James Joyce spunea în <<Ulise>>: <<Dumnezeu a creat mâncarea, iar Diavolul a creat bucătării!>>.
Toamna aceasta la Antena 1 se va dezlănţui Iadul Bucătarilor"
, a spus Chef Florin Dumitrescu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod