Pro TV împlineşte 17 ani: Smiley și Pavel Bartoș declanșează sâmbătă maratonul "Pro TV e al tău!"

Pro TV difuzează sâmbătă, 1 Decembrie, de la ora 13.30, în ziua în care televiziunea sărbătoreşte 17 ani de existenţă, "Pro TV e al tău!", un maraton care reuneşte cele mai tari show-uri ale anului.
Prezentată de Smiley şi Pavel Bartoş, emisiunea va aduce laolaltă talente din cele mai tari show-uri de la Pro TV: "MasterChef", "Dansez pentru tine", "Românii au talent" şi "Vocea României".

După savurosul format "MasterChef", emisiunea reuneşte vedetele Pro TV într-o postură în care publicul nu a mai avut ocazia să le vadă până acum. Olivia Steer, Dana Rogoz, Amalia Enache, Iulia Vântur, Laura Cosoi, Răzvan Fodor, Octavian Strunilă sunt doar o parte dintre cei 16 care vor găti pentru a fi judecaţi de temuţii juraţi de la "MasterChef" Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu.

"Concurenţii" emisiunii "Pro TV e al tău!" îşi vor dezvălui poveştile, condimentate cu cele mai bune momente din programele de divertisment din ultimul an, iar cei mai apreciaţi opt dintre ei vor trece în etapa a doua, în care vor avea de pregătit un fel de mâncare specific românesc, cu ingrediente surpriză.

În timp ce unii îşi vor demonstra talentele culinare, în platou vor reveni concurenţi şi câştigători de la emisiunile care au schimbat destine şi au împlinit visuri: "Românii au talent", "Dansez pentru tine", "Vocea României".
Se va cânta, se va dansa, se vor face numere de magie şi acrobaţii, toate pentru a sărbători, cu bucurie, curaj şi speranţă mândria de a fi român.

Tot pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională, într-o ediţie specială "Happy Hour", difuzată la Pro TV de la ora 17.30, români celebri vor urca în "Arca lui Măruţă".

În ziua în care Pro TV împlineşte 17 ani de existenţă, "Happy Hour" îşi invită telespectatorii să îşi facă bagajele şi să urce la bord: de la ora 17.30, "Arca lui Măruţă" pleacă spre viitorul pe care îl visăm cu toţii. Români extraordinari, campioni în toate domeniile îşi unesc forţele pentru a pune bazele României visurilor într-o ediţie specială "Happy Hour".

Sportivii Gabi Szabo, Roxana Cocos şi Elisabeta Lipă, artiştii Andra, Marius Mihalache şi Laura Lavric, designerul Alexandru Ciucu şi românul adoptat recent de ţara noastră Wilmark urcă pe "Arca lui Măruţă" şi pornesc pe drumul spre "visul românesc".

Tot pe 1 Decembrie, Măruţă face o a doua invitaţie, în "statul românilor talentaţi".
Acasă la ambasadoarele tradiţiei româneşti Fetele de la Căpâlna, "Happy Hour" dezvăluie cum începe o legendă şi ce fel de oameni o duc mai departe. În plus, show-ul lui Măruţă va oferi o versiune modernă a celebrului dans: Fetele de la Căpâlna aşa cum nu au mai fost văzute niciodată.

Celebru pentru farsele puse la cale vedetelor, Măruţă nu putea rata nici ediţia "Happy Hour" din 1 Decembrie, în care îl va prezenta pe cel mai nefericit român: Rică Răducanu s-a trezit la propriu cu Fanfara Militară la uşa casei. Înainte să răsară soarele, plini de avânt patriotic, instrumentiştii au făcut o repetiţie de-a răsunat tot cartierul Giuleşti. Care a fost reacţia pur românească a fostului portar când a fost nevoit să îşi protejeze timpanele cu noaptea în cap, telespectatorii vor vedea într-o farsă marca "Happy Hour" de proporţii naţionale.

Totodată, în platoul emisiunii, Măruţă se va întâlni cu artişti de top, care le vor cânta românilor de ziua lor în dulcele grai românesc: Andra, Pepe, Loredana şi Nico vor interpreta refrene cunoscute din cântece populare româneşti şi, acompaniaţi de un taraf, vor forma Statele Unite ale Muzicii pentru un moment cu adevărat spectaculos.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod