Pro TV, amendat din cauza lui Măruță

Postul de televiziune a fost amendat de CNA cu 10.000 de lei pentru o ediție a emisiunii "La Măruță", în care a fost difuzată o înregistrare telefonică dintre Andreea Bălan și un bărbat, prezentat drept "vărul lui Keo".

Emisiunea, care a fost difuzată în septembrie 2014, a ajuns pe masa CNA ca urmare a unei sesizări venite din partea cântăreței, care a explicat în document că convorbirea a fost înregistrată "în mod nelegal", fără voia ei.

"Respectiva persoană, vărul lui Keo, a realizat înregistrarea în complicitate cu realizatorii emisiunii mai sus menționate, care <<coincidență>> se aflau împreună cu interlocutorul  meu la momentul la care acesta m-a apelat. Materialul respectiv a fost ilustrat cu o serie de imagini difuzate, de asemenea fără acordul meu și fără a indica sursa de proveniență (…).

Pro TV a făcut publice o serie de aspecte care țineau de viața mea privată și care au fost de natură a-mi aduce atingere imaginii, reputației, onoarei și vieții private", se arată în sesizarea trimisă de Andreea Bălan.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod