Primul concert al lui Caludiu Mirica alaturi de "Romantica Retro Girls" a avut succes

20 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Primul concert al lui Caludiu Mirica alaturi de

Sambata, 18 octombrie, Claudiu Mirica a sustinut un concert in Baneasa Shopping City, alaturi de trupa sa proaspat infiintata, Romantica Retro Girls: Catinca Roman, Irina Reisler si Raluca Moianu.

Nici Claudiu si nici vedetele Romantica nu au fost singuri la concert. Catinca a venit cu fotograful personal, nimeni alta decat fetita ei, Calina. Dar si Irina Reisler a fost urmarita mereu de un fotograf. Una dintre participantele din Campania "Meriti safii sanatoasa", initiata de Irina la Romantica, a venit special la concert pentru a o sustine pe moderatoarea de la "Supravietuitorii".
Alaturi de Irina a fost si Marius, sotul ei. Totusi, fluturasii din stomac nu au lasat-o in pace pe aceasta Retro Girl si, in cele din urme, Marius nu a vazut nici o secunda din concert, pentru ca sotia lui l-a rugat sa nu ramana in preajma scenei. Multi prieteni au fost alaturi si de Raluca Moianu, o Retro Girl care nu s-a aflat la primul proiect muzical.

Claudiu a avut alaturi de el multi fani, multi oameni care ii asculta cu drag ultimul sau album, "Retro". A cantat cu si pentru prieteni.
Iar dupa ce toata agitatia a trecut, dupa ce nebunia a luat sfarsit, dupa ce au facut poze cu fanii si dupa ce au dat autografe, cei patru s-au asezat cu o cana de cafea in fata si au inceput sa povesteasca fiecare impresiile despre concert.

Claudiu Mirica: "A fost unul dintre cele mai speciale concerte. Asta pentru ca le-am avut alaturi pe Catinca, pe Irina si pe Raluca. Alaturi de personajele intruchipate de ele, chiar m-am imaginat undeva prin anii '60, in perioada twistului si a pacifismului "flower-power".
Ma asteptam ca ele sa aiba trac - mai ales ca, exceptand-o pe Raluca - niciuna dintre "romantice" nu mai cantase intr-un concert - dar nu a fost asa. Si-au luat rolurile in serios, trei Retro Girls profesioniste, sarmante. Eu chiar am uitat cateva versuri, asa ca le-am lasat sa-mi "sopteasca". A fost un final de Retro Week cu totul special. Si cine stie, poate vorm canta din nou impreuna in vreo emisiune speciala... Sau poate pe un album de-al meu. Sau de-al lor!"

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod