Prima poză cu bebelușul Antoniei: Vedeta a enervat pe toată lumea!

Cântăreața, care a născut pe 27 decembrie un băiețel, și-a dezamăgit prietenii de pe Facebook după ce a postat o fotografie la maternitate, dar în care a mascat fața copilului său.
Antonia a vrut să le facă o surpriză frumoasă fanilor săi, publicând o imagine în care apare cu Alex Velea şi bebelușul lor. Artista i-a dezamăgit însă pe cei care doreau să vadă cum arată copilul ei, pentru că a editat chipul băieţelului.

"Ţi-ai pierdut mulţi fani Antonia, punându-i copilului desenul ăla pe faţă. Nu înţeleg de ce ai mai făcut poză, dacă tot nu vrei să i se vadă faţa", i-a scris o admiratoare. "Aşa de importanţi aţi ajuns că cenzuraţi plodul?", a întrebat-o un alt fan.
"Astea deja sunt fiţe... hai să facem poză cu bebe, dar nu-i arătăm faţa"
, i-a reproşat altcineva.

Alţii i-au luat însă apărarea şi au spus că Antonia preferă să nu arate faţă copilului pentru că nu este botezat şi ar putea fi deochiat, însă această teorie nu i-a convins pe cârcotaşi, relatează Click!. "Băi, mai lăsaţi vrăjeală asta... şi ce dacă nu e botezat?! Asta înseamnă că nu trebuie să-i arate faţa?! Am o grămadă de prieteni ale căror soţii au adus pe lume copii şi au pus poze cu ei pe Facebook.
Poate că trebuie să fii persoană publică ca să nu arăţi faţa noului născut. Să fim serioşi! Doi oameni penibili, care niciodată nu şi-au respectat fanii"
, a scris un tânăr.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Ianuarie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • silvia pe 23 Mar 2015, 16:13
    ceva

    ce frumoasa este antonia in poza cu sapca tare de tot

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod