Prima declaraţie a lui Răzvan Simion după despărţirea de soţie

Îmi plac florile, câinii și pisicile. Îmi place să fiu la curent cu toate noutățile din modă. Cel mai mult îmi place să scriu despre modă, frumusețe și vedete.
Îmi plac florile, câinii și pisicile. Îmi place să fiu la curent cu toate noutățile din modă. Cel mai mult îmi place să scriu despre modă, frumusețe și vedete.
25 Iunie 2015
Vedeta de la Neatza cu Răzvan şi Dani a trimis prin intermediul reprezentanţilor trustului la care lucrează o declaraţie în care confirmă despărţirea de soţia sa, Diana.
“Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, poveste din care s-au născut cele mai importante fiinţe din viaţa mea, copiii mei. De ceva timp drumurile noastre n-au mai fost aceleaşi şi am hotărât că cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor noştri este să o luăm pe cărări separate.
Într-un mod civilizat, discret, aşa cum a fost viaţă noastră din spatele micului ecran şi până în acest moment. Deciziile importante nu sunt niciodată uşor de luat, dar fiecare dintre noi şi-a găsit puterea de a face ce a considerat că este mai bine pentru viitor.
Copiii sunt fără doar şi poate centrul universului nostru şi, indiferent de deciziile oamenilor mari, de drumul pe care alegem noi să îl urmăm, ei vor avea întotdeauna dragostea şi sprijinul părinţilor, al nostru, al amândurora. 

Am încercat întotdeauna că viaţa mea personală să nu fie transformată într-un subiect public, de can-can, şi le mulţumesc colegilor care mi-au respectat această dorinţă deşi, prin prisma meseriei, au obligaţia de a alerga după senzaţional. 

Diana, m-ai învăţat să trăiesc altfel, să ascult mai atent, să citesc printre rânduri, m-ai învăţat că dragostea se poate transforma într-o prietenie sinceră şi de durată.
Pentru toate astea am să-ţi mulţumesc în fiecare zi!”
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod