Prima confirmare la B'Estfest 2009: Manowar

3 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Prima confirmare la B'Estfest 2009: Manowar

Festivalul B'Estfest, ajuns la cea de-a treia editie, se va desfasura in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti, pe parcursul a patru zile: 2, 3, 4 si 5 iulie 2009. Ultima zi a festivalului, B'Estfest Aftershock, va avea drept cap de afis trupa heavy-metal Manowar.

Formata in prezent din Eric Adams, Joey DeMaio, Karl Logan si Scott Columbus, Manowar este unul dintre cele mai reprezentative nume ale genului heavy-metal si, conform Guinness Book of World Records 1984, 'cea mai zgomotoasa trupa din lume'. Pe parcursul unei cariere de peste un sfert de secol, Manowar au lansat 10 albume de studio, 3 albume live, precum si numeroase single-uri, EP-uri, compilatii si DVD-uri, atragandu-si un numar impresionant de fani dedicati (numiti "Manowarriors" sau "Immortals").

Joey DeMaio lucra ca inginer de sunet pentru Black Sabbath cand l-a intalnit pe chitaristul Ross the Boss, alaturi de care a pus bazele Manowar, recrutandu-i mai apoi pe solistul Eric Adams si bateristul Donny Hamzik. Primul album al trupei, "Battle Hymns", a aparut in 1982, urmat un an mai tarziu de "Into Glory Ride", material ce marcheaza si venirea lui Scott Columbus la tobe. Chitaristul Karl Logan s-a alaturat trupei in 1994, inainte de lansarea celui de-al optulea album Manowar, "Louder Than Hell".

Cel mai recent album de studio Manowar, "Gods of War", a aparut la inceputul anului 2007, fiind primul dintr-o serie de materiale dedicate zeilor razboiului din diferite mitologii. "Gods of War" este construit in jurul lui Odin, divinitate suprema si initial zeu al razboiului in mitologia nordica.

Abonamentele de trei zile valabile pentru 2, 3 si 4 iulie vor fi puse in vanzare incepand de luni, 3 noiembrie, putand fi achizitionate la pretul de 270 lei de pe siteul www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta. Biletele pentru B'Estfest Aftershock vor fi disponibile in doua categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100 de lei si 150 de lei (Zona A, din fata scenei), in Zona A accesul copiilor sub 12 ani fiind strict interzis.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod