Premiera la Odeon

Facebook Twitter Comenteaza
Premiera la Odeon

Vineri, 3 octombrie, de la ora 19:00, la Teatrul Odeon are loc premiera, in Romania, a piesei "Extrem", de William Mastrosimone. Piesa "Extrem" a avut premiera in iulie 1980, la Rutgers Theatre Company, in regia lui John Bettenbender. In New York, textul a fost produs pentru prima data la Westside Arts Center, Cheryl Crawford Theatre, avand premiera pe 22 decembrie 1982. Regia era semnata de Robert Allan Ackerman, iar distributia era formata din: Susan Sarandon, James Russo, Ellen Barkin si Deborah Hedwall.

In "Extrem", Mastrosimone trateaza problema violului, a agresiunii impotriva femeilor si a victimelor care, deseori, nu au castig de cauza in fata legii, din pricina lipsei dovezilor.
"Extrem" este povestea unei femei, atacata in propria sa casa de catre un violator.

Ea reuseste sa faca fata atacului, chiar sa rastoarne situatia, victima preluand controlul asupra calaului. Dilema ei insa de-abia acum incepe: sa-l elibereze pe agresor riscand astfel un nou atac, sa declare totul politiei in ciuda faptului ca, din lipsa de dovezi, ar putea sa fie socotita drept mincinoasa, sau sa il ucida pe atacator, devenind astfel o criminala ca si el?

Regia spectacolului din Romania este semnata de Sorin Militaru, scenografia de Mihai Pacurar, iar muzica apartine lui Vlaicu Golcea.
Din distributie fac parte: Crina Muresan, Mihai Smarandache, Antoaneta Zaharia, Nicoleta Lefter.

Durata spectacolului este de 1h si 40 min, iar pretul biletelor este:

  • 21.20 Ron pentru cel intreg;
  • 12.72 Ron pentru cel redus.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod