Premiera cu stil pentru divele din "Intrigi parfumate"

Facebook Twitter Comenteaza
Premiera cu stil pentru divele din

Meg Ryan, Annette Bening si Eva Mendes sunt doar cateva dintre divele hollywoodiene care vor straluci joi seara in lumina reflectoarelor si vor pasi pe covorul rosu, la premiera de gala a filmului "The Women" ("Intrigi parfumate"), o comedie cu si despre femei, care din 12 septembrie va avea premiera si in cinematografele din Romania.

Evenimentul va avea loc joi seara la Los Angeles si este printre cele mai asteptate premiere ale sezonului, un eveniment la care si-au anuntat participarea mari staruri ale momentului. Pe langa Meg Ryan, Annette Bening si Eva Mendes, de la premiera de gala a filmului "The Women" nu vor lipsi nici Bette Midler, Debra Messing si Jada Pinkett Smith, actritele care intregesc distributia a filmului.

Filmul spune povestea lui Mary Haines, al carei univers perfect este pe cale sa se naruie in momentul in care afla de aventura sotului sau cu vanzatoarea Crystal (Eva Mendes), o femeie extrem de atractiva, pentru care verigheta barbatului pe care a pus ochii nu constituie niciun obstacol. Bineinteles ca incidentul devine imediat barfa cercului de prietene, care insista ca Mary sa divorteze urgent.

Amuzante, indraznete si intreprinzatoare, protagonistele filmului "The Women" ("Intrigi parfumate") isi contureaza cu generozitate problemele si triumfurile, intr-o comedie cu stil si substanta.

Din 12 septembrie, "The Women" ("Intrigi parfumate") va avea premiera in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, Patria, Cinema City (Timisoara) si Republica (Cluj).

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod