Premiaza oamenii obisnuiti care schimba lumea

de Georgiana Dorobanțu, 16 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Premiaza oamenii obisnuiti care schimba lumea
Poti ajuta o persoana deosebita sa primeasca 100.000 $, precum si recunoastere globala pentru munca depusa. CNN a dat din nou startul nominalizarilor pentru CNN Heroes, campanie care recunoaste si premiaza anual oameni obisnuiti care schimba lumea.

Pana pe 1 august, oricine poate accesa www.CNN.com/Heroes.com pentru a nominaliza o persoana considerata erou al comunitatii din care face parte.

 
CNN a deschis lista nominalizarilor pentru persoane remarcabile in urmatoarele domenii:

Championing Children – angajare in sprijinul bunastarii tinerilor
Community Crusader – angajare in gasirea solutiilor pentru probleme locale sau sociale
Defending the Planet – angajare in activitati de protectie a mediului
Medical Marvel – angajare in actiuni menite sa imbunatateasca sanatatea oamenilor
Protecting the Powerless – angajare in cauze precum drepturile omului sau egalitatea de sanse
Young Wonder – tineri cu varsta sub 25 de ani care s-au remarcat prin acte de caritate
 
Printre eroii europeni recunoscuti in anii precedenti se numara Betty Makoni, o londoneza originara din Zimbabwe, fondatoarea Girl Child Network, care ofera asistenta victimelor abuzurilor sexuale; Tom Henderson – creatorul ShelterBox, cel care a gandit un adapost portabil pentru victimele dezastrelor naturale; Florence Cassassuce, frantuzoaica de profesie inginer, care a creat un sistem portabil de purificare a apei - care poate produce apa potabila in mai putin de 4 minute; cercetasul de origine rusa Alex Griffith care, abandonat intr-un orfelinat si ulterior adoptat de o familie americana, s-a intors in Rusia pentru a construi un loc de joaca pentru alti copii asemeni lui.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod