Poți să încalți așa ceva? Pantofii cu 3.000 de cristale Swarovski

Roșu, albastru și multe, foarte multe cristale Swarovski. Sunt unii dintre cei mai exclusiviști pantofi din lume, lucrați timp de două săptămâni în Italia, iar fiecare cristal a fost montat manual, cu maximă meticulozitate. "British shoes" marchează cu stil jubileul de diamant - împlinirea a șase decenii de la înscăunarea Reginei Elisabeta a doua.

Roșu, albastru și multe, foarte multe cristale Swarovski. Sunt unii dintre cei mai exclusiviști pantofi din lume, lucrați timp de două săptămâni în Italia, iar fiecare cristal a fost montat manual, cu maximă meticulozitate. "British shoes" marchează cu stil dar și cu patriotism jubileul de diamant - împlinirea a șase decenii de la înscăunarea Reginei Elisabeta a doua.

Pantofii ediție limitată au fost lansați de creatoarea britanică Aruna Seth pentru a fi purtați la festivitățile din acest weekend dedicate Reginei Angliei. Una dintre perechi este acoperită cu 3.000 de cristale Swarovski și costă tot atâtea mii de lire sterline, adică aproximativ 3.750 de euro. Perechea cu fundițe deasupra tocului costă mai puțin, 1.870 de euro. Ținând cont de prețul și de designul lor, creațiile par mai degrabă destinate unor prezentări de colecții decât pentru o seară de dans, notează cotidianul Daily Mail.

Pantofii sunt o realizare notabilă.

Seth spune că au necesitat două săptămâni de muncă, în nordul Italiei, iar fiecare cristal a fost plasat manual. Femeile pot fi convinse că, în ciuda aparențelor, pantofii sunt foarte confortabili, având pe dinăuntru o talpă moale din piele și o căptușeală care conferă comoditate.

Compania condusă de Aruna Seth nu este străină de familia regală britanică, relatează ziarul citat. Pippa Middleton a încălțat o pereche de sandale Lynn la recepția care a avut loc la Palatul Buckingham după nunta surorii sale, Ducesa de Cambridge. Pantofii și accesoriile semnate de Aruna Seth au fost alese și de Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie, prevum și de actrițele Kate Hudson, Goldie Hawn și Katherine Heigl.

Pantofii British sunt expuși în prezent la magazinul Harrods din Londra

Potrivit unor surse citate de presa britanică, Brad Pitt și Angelina Jolie doresc să participe la festivitățile organizate în această perioadă în cinstea Reginei Angliei.

Cele două vedete de la Hollywood se află alături de copiii lor în Marea Britanie în această perioadă, unde Angelina Jolie se pregăteşte pentru rolul din următorul ei lungmetraj, intitulat "Maleficient", informează site-ul femalefirst.co.uk, citat de agenția Mediafax. Cuplul Jolie-Pitt a achiziţionat deja bilete - care costă 3 lire sterline fiecare - pentru a participa la o petrecere stradală ce va fi organizată sâmbătă în apropiere de reşedinţa lor din Richmond, un oraş aflat la mică distanţă de Londra.

Seria de evenimente dedicate jubileului de diamant al Reginei Elizabeth a II-a a început oficial în luna februarie, prin comemorarea morţii regelui George al VI-lea. În martie, suverana a început un turneu prin Regatul Unit, în timp ce membrii familiei regale au vizitat statele din Commonwealth.

Jubileul de diamant al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii - împlinirea a 60 de ani de la urcarea pe tron - este sărbătorit până în luna iunie, cu fastul propriu casei regale de Windsor, dar şi cu consideraţie în contextul acestei perioade de austeritate, notează agenția Mediafax.

Principalele momente festive vor avea loc însă de pe 2 iunie, data încoronării reginei, timp de patru zile.

În prima zi va avea loc derby-ul Epsom, singurul în care caii reginei nu au fost premiaţi până acum. Duminică, 3 iunie, va avea loc "big lunch" (marele prânz n.r.), când milioane de oameni vor fi în parcuri, pub-uri şi pe străzile regatului. În aceeaşi zi, circa 1.000 de ambarcaţiuni vor oferi pe Tamisa un spectacol grandios, ce nu a mai avut loc de pe vremea Regelui Charles al II-lea, din secolul al XVII-lea.

În ziua următoare, 2012 felinare vor fi aprinse succesiv, de la Tonga, din Pacific, până la Londra. Pe acesta din urmă îl va aprinde chiar Regina, pe bulevardul Mall ce va fi decorat cu steagurile Regatului Unit. În seara acestei zile, va avea loc şi un concert extraordinar în faţa palatului Buckingham, la care vor participa nume sonore din industria muzicală, precum Paul McCartney, Tom Jones, JLS, Robbie Williams, Kylie Minogue, Annie Lennox, Alfie Boe, Jessie J, Shirley Bassey, Cliff Richard şi Ed Sheeran.

Pe 5 iunie, în ultima zi de sărbătoare, va avea loc o slujbă la catedrala Saint-Paul, după care Regina se va plimba cu caleaşca pe străzile Londrei şi îşi va face apoi apariţia la balconul palatului Buckingham.

1 Iunie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod