Polarkreis 18, confirmati la B'ESTFEST

31 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Polarkreis 18, confirmati la B'ESTFEST

O alta trupa si-a confirmat prezenta la B'ESTFEST 2009. Polarkreis 18, grup care vine din Germania, va urca pe scena joi, 2 iulie, alaturi de Moby, Motorhead si Ayo.

Formata in prezent din Felix Rauber (voce/chitara/clape), Philipp Makolies (chitara/clape), Silvester Wenzel (clape), Uwe Pasora (bass), Christian Grochau (tobe), Ludwig Bauer (clape/chitara), Polarkreis 18 a trecut printr-o serie de schimbari si formate stilistice pe parcursul ultimului deceniu, inainte ca trupa sa se hotarasca asupra numelui si sa-si regaseasca identitatea muzicala.
Stilul Polarkreis 18 are ca obiectiv declarat impactul emotional asupra ascultatorului. Printre cele mai cunoscute piese ale trupei se numara "The Colour of Snow", "Tourist". "Happy Go Lucky", "Dreamdancer", "Under This Big Moon" si cel mai recent hit, "Allein Allein", care a transformat Polarkreis 18 in revelatia topurilor Europene de anul acesta.

Festivalul B'ESTFEST se desfasoara in perioada 1 - 5 iulie, la Romexpo, in aer liber. Biletele pentru "Ziua Zero" si biletele de o zi (110 lei pana pe 1 aprilie; 130 lei in perioada 2 aprilie – 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in Diverta.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod