Piranha 3D este lider al box office-ului din România

6 Octombrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Piranha 3D este lider al box office-ului din România
Cel mai aşteptat film 3D al sezonului, "Piranha 3D", a devenit liderul box-office-ului românesc, înregistrând cel mai mare număr de admisii realizate de o producţie cinematografică în weekendul de lansare în săptămâna 1-7 octombrie.
 
Vizionat de 15.102 de spectatori, "Piranha 3D" a depăşit premierele cinematografice ale acestei săptămâni, fiind urmat de "Wild Target/ Punct ochit, punct ... iubit" care a adunat 3.353 de admisii şi pe locul al treilea de "Morgen", care a atras în cinematografe 212 spectatori.
 
Piranha 3D spune o poveste foarte familiară peisajului american: în fiecare an, populaţia staţiunii Lake Victoria explodează de la 5000 de locuitori la 50 000, pe timpul vacanţei de primăvară, când adolescenţii puşi pe beţie şi distracţie invadează plajă şi petrec şi ziua şi noaptea.   
Dar anul acesta există un motiv mult mai serios de îngrijorare, pe lângă obsinuitele mahmureli şi plângerile locuitorilor. Teroarea este pe cale să se instaleze.  
 
În adâncurile întunecate ale lacului, un cutremur eliberează nişte creaturi preistorice: peşti piranha monstruoşi, peste care evoluţia a trecut fără a-i atinge. Captivi de milioane de ani, prădătorii feroce se adună în bancuri imense pentru a-şi satisface foamea, devorând totul în cale. Tinerii iresponsabili care se scaldă fără griji în apele lacului Victoria sunt prada perfectă. Şeriful Julie Forester (Elisabeth Shue), împreună cu Fallon, adjunctul său (Ving Rhames) încearcă să adune o echipa pentru a porni în misiunea de a salva orăşelul de ameninţarea din adâncuri.
 
Regizorul filmului "The Hills Have Eyes" şi producătorii filmului "300 "pornesc în această toamnă într-o imersiune în lumea subacvatică stăpânită de creaturi feroce, călătorie care, prin tehnologia RealD 3D de ultimă oră, este una cu adevărat terifiantă. Piranha 3D poate fi urmărit în continuare în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), Movieplex, The Light Cinema, în reţeaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Bacău, Iaşi, Piteşti, Timişoara, Arad) şi Odeon Cineplex Cluj. Un film oferit de MediaPro Distribution. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod