Dana Nălbaru lansează "One Love" pe internet

6 Octombrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Dana Nălbaru lansează
"One Love", cel mai nou album al Danei Nălbaru, va fi lansat luna aceasta pe internet. Începând de astăzi, 6 octombrie, pe blogul artistei – www.dananalbaru.ro – vor apărea, una câte una, toate cele nouă piese de pe albumul în limba engleză, la care Dana a lucrat mai bine de un an, împreună cu actorul Alexandu Suciu.

Piesele vor fi însoţite de un interviu exclusiv, în care Dana Nălbaru vorbeşte despre muzică, succes şi renunţare, despre primul concert şi anii alături de HI-Q, dar şi despre lecţiile pe care i le-au dat Sofia şi Dragoş, cei mai importanţi oameni din viaţa ei.

Albumul "One Love" este al patrulea din cariera solo a artistei şi conţine single-ul "Love", lansat deja cu succes în luna mai, împreună cu videoclipul regizat chiar de Dragoş Bucur, soţul Danei.

În scurt timp, pe www.dananalbaru.ro, fanii vor putea găsi un nou videoclip, la al doilea single extras de pe album. Filmările pentru piesa "Hello" vor începe peste două săptămâni.
 
"Albumul are ca temă generală iubirea. Pentru mine este o mare satisfacţie, este primul meu album în limba engleză, compus de mine, cu liniile mele melodice şi textele mele. Consider că albumul acesta, inspirat de viaţa frumoasă, plină de iubire şi fericire pe care o duc, mă reprezintă cel mai bine"
, declară Dana Nălbaru.

Foto: Alex Trăilă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod