Pink, apariţie specială la premiile Oscar

Cântăreaţa va avea o apariţie specială la gala de decernare a premiilor Academiei de film americane, care se va desfăşura pe 2 martie, la Los Angeles, au anunţat producătorii celei de-a 86-a ediţii a premiilor Oscar, Neil Meron şi Craig Zadan.
Artista se alătură astfel listei de celebrităţi care vor cânta la gala premiilor Oscar printre care se numără formaţia U2, Pharrell Williams, Bette Midler, Karen O şi Idina Menzel, informează huffingtonpost.com, citat de Mediafax.

Cei doi producători ai galei nu au prezentat detalii privind show-ul cântăreţei, dar nici ce melodie va cânta Bette Midler.

Pharrell Williams, Idina Menzel, Karen O şi U2 vor interpreta melodiile nominalizate la categoria "cel mai bun cântec".

Recunoscută pentru stilul îndrăzneţ în care se îmbracă şi pentru sound-ul puternic, Pink a lansat primul album la vârsta de 18 ani.
Intitulat "Can't Take Me Home", acesta a fost un material cu influenţe R&B.
Următorul album de studio, "M!ssundaztood", a beneficiat de ceva mai multe influenţe rock şi a fost lansat în 2001, fiind până în prezent cel mai bine vândut material al său. Acesta a cuprins piese precum "Get The Party Started", "Don’t Let Me Get Me", "Just Like A Pill" şi "Family Portrait", notează Mediafax.

Cel mai recent album al ei se intitulează "The Truth About Love" şi a fost lansat în anul 2012.

Pink a devenit una dintre cele mai de succes cântăreţe ale generaţiei sale, albumele ei vânzându-se în peste 50 milioane de copii, iar single-urile ei în peste 95 milioane de exemplare pe plan mondial.
Cântăreaţa americană a câştigat, totodată, trei premii Grammy, un Brit Award şi şase MTV Video Music Award.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod