Peste 300.000 de elevi au participat la concursul de desene Carrefour!

Carrefour România premiază copiii talentați din clasele 0-VIII, participanți în cadrul Concursului de desene, Ediția de Crăciun 2015, ajuns deja la a XXVIII-a ediție și desfășurat în cele 18 orașe cu hipermarketuri Carrefour: București, Brașov, Ploiești, Constanța, Iași, Galați, Cluj, Brăila, Suceava, Pitești, Focșani, Oradea, Sibiu, Buzău, Drobeta Turnu Severin, Botoșani, Târgu Jiu și Timișoara.
De asemenea, în cadrul concursului de desene, varianta online, copiii din întreaga țară au avut șansa de a câștiga unul dintre cele trei premii speciale prin înregistrarea planșei pictate pe platforma www.carrefour.ro/concurs-desene.

Premiul întâi al concursului din școli, constând în cele 18 excursii la Disneyland, este oferit de Carrefour România, alături de partenerii săi, și este împărțit în fiecare oraș participant la concurs. Astfel, 18 elevi talentați și norocoși se vor distra timp de un weekend, împreună cu familiile lor, la Disneyland Paris, alături de personajele din desenele animate preferate.

Entuziasmul copiilor de a picta sau realiza colaje tematice de Paște și de Crăciun ne motivează să găsim permanent noi oportunități de a le premia talentul.
Acesta este și motivul pentru care, pentru a treia ediție consecutivă, am organizat și o variantă online a concursului, pe lângă cea tradițională din școli. Astfel, clienții, părinții și cadrele didactice pot admira creațiile micilor artiști atât în magazine, cât și în galeria online de pe site-ul www.carrefour.ro”
, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing si PR Carrefour România.

La concurs au participat peste  300.000 elevi, din clasele 0-VIII, de la 688 de școli care au primit planșe, în cele 18 orașe în care Carrefour își desfășoară activitatea:

Premii Concurs Desene 18 orașe:


Premiul I - 18 excursii de un weekend, pentru câștigători și familiile lor (2 copii și 2 adulti) la Disneyland Resort Paris;
Premiul II -  18 laptopuri
Premiul III - 29 de biciclete (1 premiu/magazin);
Mențiuni clasele V-VIII – 29 de tablete (1 premiu/magazin);
Mențiuni clasele 0-IV – 29 de smartphone-uri (1 premiu/magazin);
Mențiuni speciale – 180 de cupoane de cumpărături Carrefour în valoare de 100 lei (10 premii/magazin);
Premii colective – 2250 de premii pentru cele 18 orașe participante (125 de premii/oraș);

Concursul online, aflat la cea de-a treia ediție, a strâns 4.600 de desene care au primit 74.907 de voturi, în total platforma online adunând peste 1.5 milioane de afișări în patru săptămâni de activare. Toate planșele înscrise care au primit cel puțin 30 de voturi au intrat în tragerea la sorți pentru cele 3 premii speciale:

1.
Premiul 1 - MacBook Air 11' 
2. Premiul 2 - iPad Air 2, 16gb
3. Premiul 3 - iPad Mini 4, 16gb

Premiile sunt oferite de Carrefour și partenerii săi: Animal Kingdom, Colgate-Palmolive, Eurosport DHS, Reckitt Benckiser, Pepsico, Philips, RTC Proffice Experience, Savcom, și Tymbark.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod