Pepe s-a îmbogăţit cu 50.000 de euro la botezul fiicei sale

Naşii Andra şi Cătălin Măruţă au avut şi ei o contribuţie generoasă la darul strâns la botez


Invitaţii s-au distrat până în zori şi s-au bucurat de un program artistic de zile mari. Andra a cântat cu Adi Minune, iar la un moment dat li s-a alăturat şi Pepe, iar Anda Adam a interpretat melodia pe care a fost adus tortul.

Pepe şi-a dorit mult ca totul să iasă perfect. Potrivit Click!, el a cheltuit aproximativ 20.000 de euro pentru botezul fiicei sale. Dar nici invitaţii nu s-au lăsat mai prejos: deşi ar fi putut aduce cadouri, conform obiceiului, nefiind obligatoriu plicul, apropiaţii familiei Pascu au preferat să dea bani, suma pe care au strâns-o Pepe şi soţia lui ridicându-se la 50.000 de euro.

"Pepe nu a făcut acest botez fastuos pentru bani, dar îşi iubeşte mult fetiţele şi, la fel că la botezul Mariei, şi la evenimentul Rosei a vrut să aibă alături toţi oamenii dragi.

Şi cum îşi respectă prietenii şi familia nu putea să le ofere decât un meniu de cinci stele, un tort de lux şi cei mai cunoscuţi artişti. Ce-i drept, şi invitaţii au fost generoşi. Pepe a strâns în jur de 50.000 de euro la botez. Foarte puţini au adus cadouri. Cei mai mulţi dintre invitaţi au preferat să dea bani", a dezvăluit un prieten al artistului pentru wowbiz.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod