Pepe lanseaza videoclipul piesei "Da Sau Nu"

La doar doua saptamani de la lansare, noul single al lui Pepe, “Da Sau Nu”se bucura de un feedback excelent asa ca artistul a hotarat ca piesa sa fie completata si de o poveste in imagini. Videoclipul este gata si incepand de astazi va putea fi vizionat pe toate canalele media.
Plecand de la ideea lui Pepe, regizorul Dan Petcan si echipa Zebra Film au reusit sa transpuna excelent in imagini lupta unor lumi diferite, street-dance si flamenco, pasiunea fiind puntea de legatura intre cele doua stiluri diametral opuse. Iar daca pana acum Pepe a fost rol principal in toate videoclipurile sale, de data aceasta artistul a ales sa isi exprime sentimentele cu ajutorul a doi dansatori exceptionali, Dydy si Lucas Molina, mixul perfect intre cele doua planuri ce compun povestea clipului.

“Da Sau Nu” este o declaratie de dragoste iar dansul poate transmite cel mai bine aceasta fara a fi nevoie de cuvinte.
Dydy si Lucas au fost extraordinari la fel cum si fetele de la Trouble si Bruce alaturi de echipa sa au completat perfect atmosfera fierbinte creata de “lupta” celor doi “actori” principali. Sunt mai mult decat incantat de ceea ce a iesit mai ales ca este exact ceea ce am gandit atunci cand am scris ideea de baza.”
a declarat Pepe.

Filmarile s-au desfasurat pe parcursul a 24 de ore in doua locatii, un club din centrul Bucurestiului si in “Orasul Parasit”, o fosta platforma industriala, abandonata de ceva ani.


Clipul a fost filmat in regia lui Dan Petcan, DOP fiind Bogdan Filip intr-o productie coordonata de Radu Selaru / Zebra Film.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod