CELEBRA ACTRIȚĂ JOAN COLLINS ESTE INVITATĂ ÎN EMISIUNEA FASHION POLICE DE MIERCURI, 4 FEBRUARIE, NUMAI LA E!

Celebră datorită rolului său din serialul anilor ’80 Dinastia, actrița Joan Collins va fi invitatul special al emisiunii Fashion Police difuzată de E! miercuri, 4 februarie, la ora 22:00.
“Încoronată” de către Kathy Griffin - gazda show-ului Fashion Police - drept regina covorului roșu al Premiilor SAG, Joan Collins face parte din distribuția serialului The Royals, care urmează să fie lansat în primăvara aceasta în S.U.A.

"O ador. Iubesc tot ceea ce face Joan Collins. Are 81 de ani și arată incredibil. Sincer, mi-aș fi dorit ca rochia ei de la Premiile SAG să aibă și mai multe paiete și un șliț mai adânc! Vă rog să nu mă contraziceți!", a spus Kathy Griffin despre celebra actriță.
 

În ediția Fashion Police de miercuri, 4 februarie, de la ora 22:00, Joan Collins va fi prezentă în platoul emisiunii pentru a da detalii despre rolul său din serialul The Royals - cel al Ducesei de Oxford. De asemenea, va vorbi și despre performanța de a avea o carieră longevivă și de a rămâne în lumina reflectoarelor timp de mulți ani. Pentru că Joan Collins este o legendă a micului ecran.

Mai mult, Joan Collins va povesti, alături de gazdele emisiunii Fashion Police - Giuliana Rancic, Kelly Osbourne, Kathy Griffin și Brad Goreski -  despre moda fascinantă a anilor ’80!

Urmăriți-o pe celebra Joan Collins, invitat special în emisiunea Fashion Police difuzată de E! miercuri, 4 februarie, la ora 22:00.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod