Pentru Ellie White, Valentine’s Day va dura trei zile

Pentru Ellie White sărbătoarea de Sfântul Valentin va dura trei zile. Începând de azi şi până duminică duminică, frumoasa cântăreaţă îşi va petrece timpul alături de cele mai dragi persoane din viaţa ei: băieţelul Mihai, logodnicul Doru, părinţii şi fanii ei.

Mai întâi, se va muta, alături de rude la un hotel din Poiana Braşov, unde a închiriat două apartamente. Reuniunea întregii familii va fi ocazia ideală pentru a stabili detaliile de ultimă oră privind botezul micuţului Mihai, ce va avea loc luna viitoare. “Pare greu de crezut, dar nu am reuşit până acum să ne întâlnim în formulă completă şi să discutăm despre botez. Am vrut să ne alocăm măcar două zile în care să stăm liniştiti şi să punem pe hârtie tot ce avem de făcut în perioada următoare. În Poiană perioada aceasta este ideală pentru a sta departe de zgomotul oraşelor mari şi să te bucuri de natură alături de cei dragi!”, declară Ellie White.

Artista va petrece seara de Sfântul Valentin la un restaurant, într-un cadru romantic, alături de logodnicul ei, managerul Doru Tinca. “Vom merge la un restaurant pe malul lacului din Poiană. Mihăiţă va rămâne câteva ore cu bunicii la hotel!”, mărturiseşte cântăreaţa.

Mâine, Ellie şi-a alocat jumătate de zi pentru repetiţiile concertului pe care îl va susţine sâmbătă seară. În acest sens, va coborî în Braşov, unde se va întîlni cu dansatoarele sale, alături de care va repeta într-o sală special amenajată din oras.

În a doua parte a zilei, partenerul ei i-a programat solistei o sesiune generoasă de tratamente spa, ideală pentru a se relaxa după efortul depus la repetiţii. Răsfăţul nu va face altceva decât să o readucă pe scenă într-o formă de zile mari, sâmbătă seară, când Ellie are programat un concert organizat cu ocazia Sfântului Valentin. “Va fi un show mai special, în care voi cânta, în mare parte, piese de dragoste!”, mărturiseşte artista.

Ellie White a reluat seria concertelor, la doar o lună de când l-a adus pe lume pe Mihai, primul ei copil. Artista se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, reuşind să scape rapid de kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii. Un mare merit îl au atât exerciţiile fizice speciale pe care le urmează într-o celebră sală de sport, cât şi regimul vegetarian la care a revenit după perioada sarcinii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod