Penelope Cruz, creatoare de lenjerie intimă

Surorile Cruz - Penelope, în vârstă de 38 de ani, şi Monica, sora ei dansatoare, în vârstă de 35 de ani - vor colabora cu Sarah Shotton, directorul de creaţie al brandului Agent Provocateur, pentru a crea o colecţie de lenjerie intimă de lux, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Linia se va numi "L'Agent" şi va fi lansată pentru sezonul toamnă/ iarnă 2013 în principalele magazine din lume ale acestui brand britanic.

"Este extrem de interesant pentru mine şi Monica să ne îmbarcăm în această aventură. Am fost întotdeauna mari admiratoare ale brandului Agent Provocateur şi amândouă abia aşteptăm să începem această colaborare pe termen lung. Ne simţim extrem de mândre că facem parte din această echipă minunată de creaţie", a declarat Penelope Cruz.

Nu este pentru prima dată când surorile Cruz au colaborat cu acest brand, notează Mediafax.

Monica Cruz a pozat pentru Agent Provocateur, în calitate de imagine oficială a campaniei de promovare a colecţiei toamnă/ iarnă 2012.
Penelope şi sora ei Monica au fost imaginile unor campanii şi colecţii lansate în trecut şi de alte branduri celebre, precum Mango şi Samantha Thavasa.

Brandul Agent Provocateur a fost înfiinţat de Joe Corre şi Serena Rees, care şi-au deschis primul magazin în 1994, în cartierul Soho din Londra.

 

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod