Paulina Vega a fost desemnată Miss Universe - FOTO

O tânără în vârstă de 22 de ani, deţinătoarea titlului de Miss Columbia, a fost desemnată Miss Universe la cea de-a 63-a ediţie a celebrului concurs de frumuseţe, care a avut loc duminică seară, în Miami, Florida.
Paulina Vega, nepoata tenorului Gaston Vega, studentă la facultatea de ştiinţe economice şi model, originară din Barranquilla, Columbia, a surclasat, astfel, alte 87 de frumuseţi provenind din tot atâtea ţări de pe glob.

Vega este a patra reprezentantă din America de Sud care câştigă acest concurs în ultimii şapte ani, după cele din Venezuela, în 2007, 2008 şi 2013, notează agenția Mediafax.

Duminică seară, Paulina Vega a preluat coroana de Miss Universe de la Gabriela Isler, reprezentanta Venezuelei, care a câştigat ediţia anterioară a concursului.

Ceremonia a avut loc la Florida International University din Miami şi a fost difuzată live de postul NBC.

Concursul Miss Universe, înfiinţat în Statele Unite ale Americii şi care există din 1952, este un eveniment anual rezervat femeilor cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani, celibatare şi fără copii.
Participantele trebuie, totodată, să nu fi pozat niciodată nud.

Miss Universe este considerat marele concurent al concursului Miss World, de origine britanică, notează Mediafax.

Victoria din acest concurs de frumuseţe, deţinut de Donald Trump şi grupul NBC, îi asigură câştigătoarei accesul, timp de un an, la diverse evenimente mondene şi numeroase călătorii în lumea întreagă.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod