Paula Abdul a recunoscut ca a fost dependenta de analgezice

6 Mai 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Paula Abdul a recunoscut ca a fost dependenta de analgezice

Paula Abdul, "judecatoarea" de la "American Idol", a acceptat sa vorbeasca despre dependenta sa de analgezice, dependenta care a durat 12 ani, mentioneaza site-ul FemaleFirst.

In anul 1992, cantareata a fost implicata intr-un accident de masina, iar in 1993 a fost victima unui accident de avion, evenimente nefericite in urma carora Abdul a suferit 15 interventii chirurgicale la coloana vertebrala. Durerile insuportabile au determinat-o pe vedeta sa apeleze in mod constant la calmante.

Insa Abdul a marturisit ca a reusit sa isi invinga dependenta - vedeta a fost internata in luna noiembrie 2008 intr-o clinica de reabilitare - si este hotarata sa nu mai cada in capcana.

Cantareata a descris simptomele de sevraj pe care le-a trait pe propria piele: "Imi era extrem de frig, apoi transpiram ingrozitor si imi era foarte cald, apoi palavrageam incontinuu, numai sa uit de durere.
A fost ingrozitor, atroce. Dar, in adancul sufletului, stiam ca nu imi place sa traiesc asa cum o facusem pana atunci".


Abdul a adaugat ca nu va mai exagera cu analgezicele, pentru ca a inteles cat de aproape a fost de moarte la momentul respectiv: "Puteam sa imi iau singura viata".

Credit foto: realitytvmagazine.sheknows.com

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod