Pătruleasa: "Evelyn Badea mi-a blestemat copilul!"

După ce a făcut mai multe acuzaţii grave la adresa Simonei, ziarista i-a mai spus prezentatoarei că Sabin, soţul Simonei, ar fi îndrăgostit de ea.

Scandal monstru între Simona Pătruleasa şi Evelyn Badea. Deşi în urmă cu câţiva ani erau prietene, Evelyn Badea şi Simona Pătruleasa se ceartă la cuţite. După ce ziarista a făcut mai multe acuzaţii grave la adresa Simonei, Evelyn i-a mai spus prezentatoarei că Sabin, soţul Simonei, ar fi îndrăgostit de ea, relatează ziarul Click.

"Această femeie care a inventat o mie de poveşti despre mine nu s-a potolit nici până-n ziua de azi. Noroc că n-o mai crede nimeni. Cât am fost însărcinată, a sunat la toată presa că eu nu sunt gravidă şi că port perne în loc de burtă.

Şi că eu n-am cum să nasc un copil, că l-am cumpărat. Şi-acum îmi trimite mail-uri că fetiţa e «cumpărată cu bani europeni». Dacă poţi să-ţi imaginezi!", a declarat Simona Pătruleasa într-un interviu pentru revista Tabu, citat de Click.

"Îmi trimitea mail-uri în care-mi blestema copilul şi-mi scria că am un animal în burtă. Este greu de imaginat ce poate să scrie în mail-urile alea. Nu mai are nicio limită. Dar toată povestea asta pe noi ne-a unit şi mai tare.
O ignorăm de multă vreme. Dar n-o urăsc, să ştii! Şi nici nu-i doresc răul. Deşi ea continuă la fel de aprig să ne jignească în toate felurile"
, a povestit vedeta.

În interviul pentru Tabu, Simona a mai spus că Evelyn Badea are nevoie de un control psihologic, iar soţul ei, Sabin, a fost nevoit să-şi schimbe numărul de telefon în mai multe rânduri, din cauza hărţuielii la care era supus.

"Săraca! Îmi pare rău că părinţii ei nu o ajută cu un control psihiatric, pentru că ea e de cămaşă de forţă.

Sabin şi-a schimbat numărul de telefon de peste zece ori din cauza ei. Îi dădea cincizeci şi ceva de mesaje pe noapte, la trei dimineaţa, la patru. Suna cu număr ascuns, să mă facă pe mine geloasă cumva. Nişte mizerii. Pe mine nu m-a sunat niciodată. Mie doar îmi trimite mail-uri. Zice că Sabin e terminat după ea, o vrea mult, dar stă cu mine pentru că e forţat de un interlop. (...) în mail-uri se semnează Evelyne Ivanof (...) e bolnavă!", a mai spus Simona Patruleasa în interviul citat de Click.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • evamonica pe 10 Iun 2012, 01:34
    Nasol

    Ce situatie urata.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod