Papusa Cleopatra este gata

Facebook Twitter Comenteaza
Papusa Cleopatra este gata

Dupa imensul succes de care s-a bucurat micuta Cleopatra, atat in tara, cat si peste hotare, Pavel Stratan (tatal Cleopatrei, el insusi un artist foarte apreciat) a primit o propunere interesanta. Una dintre cele mai renumite fabrici de jucarii din Spania s-a aratat mai mult decat interesata sa produca o papusa dupa chipul Cleopatrei.

Pavel a fost de-a dreptul incantat de idee si a acceptat din start, cu conditia ca papusa sa semene cu micuta artista (atat la figura, cat si la vestimentatie) in proportie de suta la suta.  In mai putin de jumatate de an, proiectul a fost gata!

Papusa este confectionata la cele mai inalte standarde internationale.
Deoarece Cleopatra Stratan este deja marca inregistrata, papusa asa se va numi: Cleopatra Stratan. Are inaltimea de 35 cm, seamana perfect atat la chip, cat si la vestimentatie. Pavel Stratan spune ca atunci cand spaniolii au venit acasa la Cleopatra pentru a-i copia toate accesoriile, au tinut cont pana si de elasticul cu care i-a fost prins parul, nemaivorbind de ochelari, ceas, etc.

Papusa este confectionata dintr-un material moale, fiind recomandata si copiilor foarte mici si este muzicala: ea canta piesa care a facut-o celebra pe Cleo – "Ghita".
Cat despre cutia in care se afla papusa, aceasta este realizata dupa modelul valizei rosii din videoclip.

Pe parcurs, fabrica unde este confectionata papusa va produce hainute pentru papusa identice cu cele cu care Cleopatra va evolua in viitor.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod