Pamela Anderson, poză la duș

Actriţa a acceptat să imite o scenă celebră din filmul "Psycho", de Alfred Hitchcock, apărând goală sub duş, într-o reclamă pentru PETA, realizată în cadrul unei campanii ce promovează eliminarea consumului inutil de apă.
Campania, intitulată "Make a splash for the environment - try vegan", va fi lansată oficial de starleta canadiană în emisiunea de televiziune "The Ellen DeGeneres Show" ce va fi difuzată pe 21 mai, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Râurile sunt secate, nu doar pentru animale, ci şi pentru creşterea culturilor de plante folosite la creşterea animalelor în ferme. Obţinerea unei jumătăţi de kilogram de carne necesită aceeaşi cantitate de apă care este folosită de oameni timp de şase luni pentru a face duş", a spus Pamela Anderson.

Filmată de bunul ei prieten, David LaChapelle, noua reclamă a fost realizată într-o perioadă extrem de importantă pentru statul american în care locuieşte Pamela Anderson, California, al cărui guvernator Jerry Brown a emis în urmă cu câteva săptămâni un decret care impune reducerea cu 25% a consumului de apă în zonele urbane.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod