Pamela Anderson îşi face fundaţie de caritate

Actriţa canadiană îşi lansează propria fundaţie de caritate, după ce timp de mai mulţi ani aceasta a militat pentru drepturile animalelor şi a susţinut campanii privind problemele ecologice.
Pamela Anderson este, de altfel, de foarte mult timp o susţinătoare a mai multor organizaţii caritabile, inclusiv People for the Ethical Treatment of Animals (PETA), dar şi a unor fundaţii ecologice, informează site-ul femalefirst.co.uk., citat de Mediafax.

Actriţa a mers în Franţa pentru a-şi lansa fundaţia de caritate în timpul faimosului Festival Internaţional de Film de la Cannes, ea urmând să fie gazda unui eveniment special care va marca înfiinţarea The Pamela Anderson Foundation.

Petrecerea este organizată în colaborare cu fundaţia Cool Earth a creatoarei de modă Vivienne Westwood şi va avea loc vineri, pe un iaht.

Într-un articol publicat pe pagina sa de Facebook, Pamela Anderson a scris: "Iubesc Cannes-ul! Sunt aşa de norocoasă să fiu aici cu familia mea.
Şi... visul meu a devenit realitate - lansarea fundaţiei mele (pe rivieră). Fermecător, plin de semnificaţii. Viaţă bună"
.

Într-un mesaj publicat pe site-ul oficial al fundaţiei vedetei se spune: "Totul este conectat... Pamela Anderson Foundation. Pentru planeta noastră şi pentru viaţa de pe ea".

Actriţa canadiană Pamela Anderson, una dintre vedetele serialului de televiziune "Baywatch", a concurat, anul trecut, la celebrul maraton de la New York pentru a îl ajuta pe actorul Sean Penn, un bun prieten al ei, să strângă 500.000 de dolari pentru o organizaţie de caritate.

Pamela Anderson, în vârstă de 46 de ani, este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Baywatch" şi "V.I.P.".
Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce starleta canadiană a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod