Orbital, la B'ESTFEST 2009

10 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Orbital revine pe scena internationala dupa o pauza de aproape cinci ani, iar noul turneu al duo-ului britanic va ajunge anul acesta pentru prima data in Romania, unde va concerta pe 3 iulie, la B'ESTFEST.

Timp de doua decenii, Orbital a fost considerata cea mai creativa prezenta electro la nivel mondial, fiind aleasa de revista "Q Magazine" drept una "dintre cele 50 de trupe care trebuie vazute inainte de a muri". Cei doi membri fondatori, Paul si Phil Hartnoll au inregistrat in perioada 1989–2004 sapte albume de studio, patru dintre acestea ajungand in TOP 20 U.K., iar hit-urile "Chime", "Style", "Belfast" sau "The Box" si "Satan" devenind o prezenta aproape permanenta in playlisturile cluburilor.


De-a lungul timpului, Orbital a colaborat cu artisti precum Alison Goldfrapp, Angelo Badalamenti sau chitaristul Metallica, Kirk Hammet.

Dupa 20 de ani de la debut, Paul si Phil Hartnoll revin in formula care i-a consacrat, planuind pentru 2009 un turneu mondial. Orbital a sustinut show-uri in fata a zeci de mii de oameni, inclusiv in cadrul unor festivaluri legendare precum Woodstock '94 si Glastonbury (concert inclus de "Q Magazine" in topul "cele mai bune 50 de show-uri live din toate timpurile").
"Publicul roman a fost extraordinar in 2007 si abia astept sa revin in Bucuresti, de data aceasta impreuna cu Paul, in formula completa Orbital. Show-ul asta va intra in istoria B'ESTFEST!", a declarat Phil Hartnoll, care in vara lui 2007 a fost prezent pe scena primei editii a festivalului.

Biletele sunt disponibile atat online, pe www.myticket.ro precum si in reteaua magazinelor Diverta.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod