Oprah Winfrey lansează un brand de ceai

Vedeta de televiziune a creat un brand de ceai împreună cu experţii de la Starbucks, denumit "Oprah Chai Tea", care va fi disponibil în cafenele din 29 aprilie, profitul din vânzări urmând a fi donat în scopuri caritabile.
Oprah Winfrey a făcut anunţul miercuri, când a participat, alături de Howard Schultz, directorul executiv al companiei Starbucks, la întâlnirea anuală a acţionarilor celebrului lanţ de cafenele, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

"Ritualul zilnic al ceaiului este o parte vitală a dimineţilor mele. Chai Tea-ul savuros şi cu mirodenii, cu aroma sa intensă, este preferatul meu de multă vreme. Când Howard Schultz m-a invitat în camera de degustare şi să creez propriul meu amestec de ceai, m-am gândit că poate fi o oportunitate unică şi distracţie la puterea a zecea",
a spus Oprah Winfrey.

Profitul din vânzarea ceaiului va fi donat unor proiecte umanitare de sprijinire a educaţiei tinerilor, inclusiv a internatului pentru fete construit de vedeta de televiziune în Africa de Sud, Oprah Winfrey Leadership Academy for Girls.

Oprah Winfrey, în vârstă de 60 de ani, este supranumită "regina talk show-urilor" datorită emisiunii sale "The Oprah Winfrey Show", care a debutat în anii 1980.
De-a lungul anilor, Oprah a atras o audienţă de peste 16 milioane de telespectatori, iar emisiunea ei primea 1 milion de dolari pentru fiecare 30 de secunde de publicitate difuzate în timpul show-ului, notează Mediafax.

În prezent, conform revistei Forbes, este cea mai bogată femeie de culoare din lume, cu o avere personală cotată la 1,5 miliarde de dolari.

De la 1 ianuarie 2011, Oprah Winfrey a devenit preşedintele postului de televiziune OWN, cu programe produse de Harpo Productions şi Discovery Communications.
În august 2013, acest post TV putea fi urmărit de peste 83 de milioane de telespectatori din Statele Unite.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod