Opeth canta pentru prima oara in Romania

26 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Opeth canta pentru prima oara in Romania

Trupa de metal progresiv Opeth va concerta pentru prima oara in Romania in cadrul festivalului ARTmania, ce va avea loc la Sibiu, in perioada 17-19 iulie. Formatia va sustine primul concert din tara noastra in data de 17 iulie, in debutul festivalului. Primele trupe care au confirmat participarea la cea de-a patra editie ARTmania sunt Tristania (Norvegia) si Opeth (Suedia).

Opeth activeaza inca din anul 1990. Formatia suedeza a suferit numeroase schimbari de-a lungul timpului, o constanta a trupei ramanand insa Mikael Akerfeldt, membru din 1992, solist, chitarist si compozitor principal. Opeth are la activ noua albume, cel mai recent material discografic fiind "Watershed", lansat in 2008. Inca de la momentul lansarii, albumul a intrat pe locul 23 in top Billboard 200 si pe prima pozitie in topul albumelor din Finlanda.

Biletele vor fi puse in vanzare incepand de miercuri, 28 ianuarie, in reteaua magazinelor Diverta, precum si online, pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint si www.myticket.ro. In perioada 28 ianuarie - 1 mai, biletele si abonamentele puse in vanzare pot fi achizitionate la pretul de 90 lei pe zi si 160 lei pentru abonamente. Dupa aceasta perioada, biletele vor avea urmatoarele preturi: 110 lei pe zi si 180 lei pentru abonament.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod