On Stage deschide stagiunea la Copper’s

Din 19 septembrie, On Stage Theatre, producător independent de teatru, deschide stagiunea la Copper’S Pub.

In fiecare zi de vineri și sâmbătă, trupa de teatru ON Stage va așteaptă la spectacole ce poartă semnătura unor actori și regizori din tânăra generație. ON STAGE înseamnă mai mult decât producţie de teatru, organizări de evenimente, discursuri inspiraționale… înseamnă  mai mult decât o poveste simplă cu expoziţie, intrigă, desfăşurarea acţiunii, punct culminant şi deznodământ. Crezul nostru este că ON Stage poate aduce teatrul mai aproape de toţi oamenii. Pentru o societate mai civilizată, cultura trebuie să fie accesibilă tuturor , fără să fie relevante statutul, vârsta sau provenienţa acestora.

Vă invităm pe Hristo Botev nr.25, într-un loc dedicat evenimentelor de teatru, muzică și film…intr-o altfel de atmosferă. Altfel decât cu ce suntem obișnuiți în Centrul Bucureștiului. Așadar, Sâmbătă, 19 septembrie, On Stage Theatre va invită de la ora 20:00 la “De ce tocmai tu?” un spectacol despre iubire și vise, un spectacol care ne arată că o clipă poate fi mai importantă decât... o VIAȚA. “ De ce tocmai tu? este povestea a doi oameni care se cunosc furtunos, se descoperă unul pe celălalt, altfel decât la o primă vedere, se îndrăgostesc şi trăiesc tot ce vine la intensitate maximă.

Samuel (Cătălin Stelian) este pictor, este arogant, foarte direct şi lipsit de maniere.

Iubeşte florile naturale pe care le pictează, dar pe care le oferă femeilor. Intră tumultos în viaţa, deja planificată, a Agathei (Natalie Ester), o poetă cu un temperament vulcanic, trecută de prima tinereţe, singură, asocială, distantă. Ei îi plac florile artificiale pentru că, tot ceea ce este viu, moare”…( Ileana Andrei-De ce tocmai tu?).Continuarea poveştii, actorii ne-o vor “spune” în sala de teatru! La Copper’S Pub. Rezervări puteți face la numărul: 0372.705.933.
Cu: Catalin Stelian şi Natalie Ester. Regie: Natalie Ester.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod